Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
A rajongók nem várják a Legaciest

A rajongók nem várják a Legaciest

Az idei TCA Prezentáción Julie Plec, Danille Rose Russell és Matt Davis interjúi után a The CW csatorna fejese is megszólalt végre:

A The Originals 5-éves pályafutása véget ért Augusztusban és a csatorna bejelentette, hogy ősszel érkezik a Legacies spin-off Klaus és Hayley tribrid gyermekének Hopenak a főszereplésével.

Sok rajongó -mind a The Originals mind egyéb CW sorozatok rajongói- a nem tetszésüket fejezte ki és egyáltalán nem izgatottak a folytatás miatt, ez az ellenséges hangulat egyre csak növekszik.

A TCA után jóval derült ki az, hogy a Legacies információs paneljében hallottak nem nyerték el a rajongók tetszését erről és lényeges szereplők kihagyásáról Mark Pedowitz libbentette fel a fátylat.

Támogattuk az ötletet, hogy visszahozzunk pár karaktert, amit Julie szükségesnek érzett. De minden spin-offnak a saját lábán kell megállni. Pár karaktert -különösen ha azok eredeti karakterek- teljesen helyén való visszahozni. De ahogy mondtam, a saját lábán kell állnia a spin-offnak

A rajongók nem csak amiatt dühösek, mert lényeges karakterek nem fognak feltűnni a Legaciesban, hanem olyan dolgokért is mint a The Originals lezárása vagy mert Julie Plec le “szexi Dumbledore”ozta Alaric karakterét ezzel megsértvén nagyon sok Harry Potter rajongót.

A CW további sorozatainak rajongóinál az verte ki igazán a biztosítékot, hogy a Legaciesból egy egész évadot rendeltek be normális bemutató epizód nélkül, míg a Supernatural spinoffja a Wayward Sisters nem kapta meg ezt a lehetőséget.

Szerintem nagyon érdekes, hogy a sorozat eredeti közegében Amerikában ilyen ellenségesen fogadják a Legaciest, viszont Magyarországon többen várják a spin-offot és még vetíteni is fogják rögtön az amerikai premier után.

Ti mit gondoltok, várjátok a Legaciest? fogjátok nézni?

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status