Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Boldog Szülinapot Candice King!

Boldog Szülinapot Candice King!

Ma ünnepli születésnapját a The Vampire Diaries és a The Originalsban Caroline Forbesot alakító, Candice King színésznő!

A 31. éves színésznő nem csak születésnapját ünnepelhette, hisz idén Május 13-ra esett az Anyák napja is, így Candicet gyermekei is felköszöntötték. A jeles ünnep jó alkalom volt Candice legújabb kollekciójának promótálására is:

Mivel ma van Anyák napja és a születésnapom is, arra gondoltam, az új ékszerkollekcióm, -ami a Collective Journeys nevet viseli- bejelentésével fogok ünnepelni. A Collective Journeys olyan különleges kiadású karkötők kollekciója, ami honorálja és pénzösszeggel támogatja az amerikai érdekeltségű kisebb, jótékonysági szervezeteket, amik nagy hatással vannak a közösségükre. Minden hónapban egy új színes karkötőt dobunk a piacra és honorálunk ezzel egy újabb jótékonysági szervezetet. Az első karkötőnk @harvesthomela szervezetet és annak -a hajléktalan várandós nők otthonhoz juttatásához és életszínvonaluk megváltoztatásához- segítő tevékenységét tünteti ki.   Nézzétek meg a www.collectivejourneys.com oldalt és iratkozzatok fel, hogy naprakészek legyetek a közelgő hivatalos megjelenési dátumról.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status