Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Hayley levele Klausnak

Hayley levele Klausnak

A The Originals 5×08 – Kindness Of Strangers című epizódjában láthatjuk Hayley leveleit, amit Klaus távollétében neki címzett. Ezeket a leveleket a Hybrid gondosan őrzi egy ládában, az epizód végén mégis olvasni kezd egyet a sok közül. Az alkotók most megosztották, mit is tartalmaz a levél:

Kedves Klaus!

Ma nagyon büszke lettél volna Hopera.

Hazaérkezett a nyári szünetből, így magammal hoztam a mocsárhoz a folyami rák főzésre, remélve, hogy majd játszik a többi Crescent gyerekkel, de, amint megfordultam eltűnt. Mary ágya mellett találtam rá, ahogy történeteket mesélt és énekelt neki. Néha elgondolkodom az összes valószínűtlen dolgon, ami a létezéséhez vezetett… Te és én 1000 év különbséggel jöttünk a világra, az összes kis szarság, ami összehozta az egy-éjszakás kalandunkat Mystic Fallsban. Nehéz volt, de az igazság az, ahogy néztem Őt összekuporodva a haldokló asszony mellett, rájöttem semmit nem változtatnék meg. Előtte, egész eddigi életben nem éreztem magam szerencsésnek.

De mindegy. Hiányzol nekünk!

Hayley

Klaus a kis farkas levelét olvasva elérzékenyült, utoljára talán Cami halálakor láttuk ennyire meggyötörten és szomorúan. Ez a jelenet is bizonyítja, hogy Klaus mennyit változott a sorozat alatt.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status