Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Közérdekű közlemény!

Már rég írtam egy ilyen -csak az oldallal kapcsolatos- bejegyzést. De ennek is eljött az ideje. Aki gyakorta látogatja az oldalt, az észrevehette, hogy másolás védelem lett feltéve… Erre a lépésre nyomós okom volt, ugyanis a The Originals 5. évadjának premiere óta, egyedül a képeket nem látom viszont egy másik oldalon 🙂 (Az egyértelműen lehetetlen is lenne, mert vízjel van rajtuk az eredeti kép közepén.)

A közelgő Legaciesról, -amiről az oldal elsőként hozott hírt-, és a The Originalsról most még több cikk van, amit én nagyon szívesen lefordítok Nektek és hozom nap mint nap, de ezt nem egy másik oldal tartalmának növeléseképp teszem.

Szerintem az, hogy ez mindenféle szankciók és felsőbb ellenőrzés nélkül folyik abban a közösségben, egyszerűen undorító. Azzal, hogy ez a másolás védelem fenn van, nyilván a probléma gyökere nem fog megszűnni, hiszen eddig is szépen át lehetett írni szavakat a cikkekben, epizód leírásokban, hogy utána egy abszolút értelmetlen valami jöjjön ki. Azt is tudom, hogy ezzel valamelyest magammal is kicseszek, de hátha valamiféle fejlődést érek el vele.

A másik dolog, amit szeretnék megemlíteni -végre egy nagyon jó hír- nemrégiben az a megtiszteltetés ért, hogy partnerek lettünk egy régóta kedvelt oldal szerkesztőjével. Ő nem más mint Ruthie a vampirediariesonline.com lelkes adminja. Szerintem az oldalát nem kell bemutatnom, valószínű, hogy minden rajongó legalább egyszer már járt a VDO-n. Ha nem, itt az ideje, rengeteg friss hírt és információt olvashattok angolul ^^

A harmadik dolog: ismét nem győzöm megköszönni Nektek, hogy gyakorlatilag minden héten megdöntitek a látogatottságot, ezzel együtt elsővé téve az oldalt különböző TVD-hez TO-hoz és Legacieshoz kapcsolódó kulcsszavak találati listáján a Googlen.

Nekem ez a két utóbbi dolog rengeteget jelent, mert amikor elmegy a kedvem -mert nem akarok hazudni, gyakran elszokott a másolás miatt- ezek motiválnak a folytatásra. Természetesen sokat segítenek a barátaim is, akik sose engedik, hogy feladjam ^^. Ezzel együtt, azt is szeretném megköszönni, hogy sok új szerkesztőt ismerhettem meg a lap indulása óta, akiknek az oldalaira minden nap feljárok: Őket megtalálhatjátok a Partnerek közt, nézzetek be hozzájuk is!

Köszönöm a figyelmeteket 🙂

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status