Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies 1×09 – Online magyar felirattal

Legacies 1×09 – Online magyar felirattal

Megérkezett a Legacies – A sötétség öröksége 1×09 “What Was Hope Doing In Your Dreams?” című kilencedik epizódjának magyar feliratos online nézhető verziója:

ez egy állandó bejegyzés, friss hírekért görgess lentebb!

A bejegyzést közzétette drea

4 Comments on “Legacies 1×09 – Online magyar felirattal

  1. Gratulálok a balfasznak aki feltöltötte végig akadozik közben egy másik rész is ment gratula!!!!

    1. Szia. A videó lejátszó hibája nem a feltöltő hibája… A feltöltő oldal ezt a videó lejátszót választotta, ha ők nem töltenék fel nem tudnátok magyar felirattal nézni a Legaciest, így ezt tartsuk tiszteletben! Kérlek máskor az ilyen fajta trágár megnyilvánulást mellőzd.

      1. Most komolyan? 2,5 perc film lejátszás 4 perc alatt? Ez az online video oldal nem ér egy forintot se! Az ember kicsit kikapcsolódna, de csak feldühíti magát. Nem lehetne normális pl indavideo-ra is feltölteni?

        1. Szia Igi a Facebook oldalon van erről egy szavazás, a mostani online (a 10 epizód) már a megszokott openloadra van feltőltve azzal eddig nem volt probléma, remélem most sem lesz! Az indavideot már sokszor leírtam, nem élek Magyarországon így nem tudok oda feltölteni :/ kérlek jelezd ha az openloaddal is problémád van!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status