Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – Danielle R. Russell: Hope traumatikus élményei

Legacies – Danielle R. Russell: Hope traumatikus élményei

Hope Mikaelson a legújabb Legacies epizódokban többször olyan helyzetbe került, amit nehezen tud feldolgozni, az őt alakító Danielle Rose Russell, ezekről a helyzetekről, és arról beszélt, hogy karaktere képes -e túllépni a történteken.

Hope az új epizódokban rengeteg veszteséggel és fájdalommal néz szembe, lehetséges, hogy ezt az egész reakciót Landon elvesztésének érzése produkálta?

Ez az egész emlékeztette arra, hogy min ment keresztül. Arra, hogy mennyire nehéz volt engednie, hogy közel kerüljenek egymáshoz, mert félt, hogy elveszíti vagy fájdalmat okoz neki. Szóval természetes, hogy amikor ténylegesen elveszíti (legalábbis ezt hiszi) az számára a lehető legrosszabb, ami megtörténhet. Úgy van vele, hogy még is mit akarnak még tőle elvenni? Hiszen nem maradt már semmije. Landon sokkoló újjáéledése után Hope poszttraumás stresszel néz szembe, ami kihat az egész évadra.

Roman visszatérése is egy ilyen kiváltó ok lehetett volna az összeomlásra, azt Hope még is próbálta éretten kezelni, szerinted tényleg megbocsátott neki?

Igen, úgy gondolom, hogy tényleg megbocsátott neki. Alaric sokat segített neki, hogy felfogja, hogy annak ellenére ami történt vele, még lehet jó, és nem kell gonosszá válnia. Hope nem akar olyan bosszúálló lenni mint az apja Klaus. A 13. epizódban érződött ez a legjobban. M.G volt a felelős Landon haláláért, Hope még is megmentette az életét. Mindig is imádtam Hope és Roman kapcsolatát a The Originalsban -evidens, hogy addig a pontig, amíg a borzasztó események meg nem történtek- Hope mostani énjét nézve, szerintem képes volt őszintén megbocsátani neki.

Amikor viszont a 14. epizódban rájön, hogy a ruhát amit visel, Klaus ajándékozta Carolinenak, elveszti az irányítást és ténylegesen összeomlik. Min ment keresztül ekkor Hope?

Azt hiszem, hogy itt újból egy kislánnyá vált, egy kislánnyá, akinek szüksége van az apjára. Az a ruha normál esetben nem borítaná ki ennyire, de ez egy bizonyíték arra, hogy elvesztette az összes létező személyt, akit szeretett. Próbálja fenntartani a látszatot, hogy minden rendben van, de ez nem így van. Ahogy már az előbb említettem, Hope poszttraumás stresszben szenved és szüksége van Klausra, aki már nem lehet ott és ez a ruha egy kísértő emlékeztető erre.

A 15. epizódban láthattuk, hogy Hope egy kristály segítségével beszél Landonhoz, kérdés viszont, ha Klaus hiányzik a legjobban neki, miért nem az apját jelenítette meg a kristály?

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status