Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – Freya is visszatérhet a spin-offba?

Legacies – Freya is visszatérhet a spin-offba?

A The Originalsban a legidősebb Mikaelson testvért alakító Riley Voelkelt egy interjú keretein belül kérdezték a Legaciesről, ahol a színésznő felcsigázta a rajongóit:

“Tudjuk, hogy boldogan él a gyönyörű feleségével, de ki tudja, benne van a pakliban, hogy meg kell látogatnia az unokahúgát!”

Freya mindig is Hope támasza volt, így nem lenne meglepő, ha a sorozat készítői egy újabb karaktert hoznának vissza Mystic Fallsba.

Riley magárol a spin-offról és sorozatbeli unokahúgáról Danielle Rose Russellről is nyilatkozott:

Odáig vagyok Danielleért, hihetetlen jó élmény volt vele dolgozni és ő egy remek ember. Korához képest rendkívül erős jellem és szerintem tökéletesen alakítja Hope Mikaelsont, teljes mértékben büszke vagyok rá mind a The Originals mind a Legaciesban látott alakításáért.

“A sorozatban imádom, hogy alapul vette a régi jó sztorikat és sajátjává alakította. Profi munka és nagyon remélem, hogy mások is legalább ennyire beleszeretnek a karakterekbe mint én”

Ki örülne Freya visszatérésének?

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status