Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – Julie Plec a fináléról + exkluzív videó -spoiler-

Legacies – Julie Plec a fináléról + exkluzív videó -spoiler-

Már csak pár óra van hátra a Legacies évadzáró epizódjának a “There’s Always a Loophole” premierjéig, így az ETonline Julie Plecket kérdezte a fináléról:

Mit várhatnak a rajongók az évadzáró epizódban?

Ott hagytuk abba, hogy a Triad konkrétan beviharzott a Salvatore Iskolába a srácok közé, olyanok közé, akik keményen dolgoztak annak érdekében, hogy távol maradjanak a bajtól és titokban tartsák kilétüket. Az iskola tanulói most az intézmény falain belül vannak kitéve veszélynek, és a leleplezésnek. Látni fogjuk, hogy mit tanultak az elmúlt évben arról, hogy kik is ők, mire képesek és hogyan védjék meg magukat a nagyon is emberi és felnőtt ellenségtől.

A Saltzman ikrek egy sokkoló felfedezést tettek ebben az évadban, hogyan kezdődik számukra az utolsó epizód?

Rossz hangulatban vannak az epizód elején. Mind a ketten rájöttek, hogy ez a verseny, ami az egész életükre kihatással van, egyikük számára halálos kimenetelű. Meg kell találniuk a módját, hogy hogyan álljanak egymáshoz az új információ birtokában. Valójában pedig egy szarkasztikus helyzetbe kezdenek leragadni.

Landon meglehetősen egyedi karakter. Mit jelent Ő Hope számára és hogyan alakul a kapcsolatuk a fináléban?

Jelenleg a Triad foglyul ejtette Landont, Hope csak annyit tud, hogy veszélyben van -közben ami valójában történt, hogy minden információt megtudott Ryan Clarketól. Hope nem akar mást, mint küzdeni, hogy visszaszerezze Őt, ami azonnal kirajzolódik az epizódban. Szóval amikor a Triad behatol az iskolába és közli, hogy a diákok nem mehetnek sehova, Hopenak megoldást kell találnia, hogy kijusson az épületből és megmentse azt a személyt aki különleges helyet érdemelt ki a szívében. Hope mindenkit megdöbbentett az Sz- szóval a legutóbbi epizódban, így mindenképp meg kell menteni a szerelmét.

Malivore és a történetszála végig jelen van az évadban, mennyi időbe telt, hogy előrukkolj Landon apjának és a múltjának az ötletével?

Ami azt illeti nem telt sok időbe, rengeteg ötletünk volt Malivoreral kapcsolatba, hogy mit képviseljen és milyen legyen, aztán csak a részleteket kellett hozzáadni. Például azt, hogy egy golem volt és most egy veremnyi sár. Akartuk egy nagy rádöbbenést -mint a Hold és nap átoknál- hogy a nézők azt gondolják, hogy csak egy hely, hogy utána rájöjjenek, hogy egy személyről van szó. Egy nagy csavart akartunk, aztán az igényekből megszületett ez az elgondolás.

A Legacies rajongók rendkívül elkötelezettek és hűségesek. Befolyásolják ezek a reakciók a cselekmény alakulását, vagy ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez?

Úgy gondolom, hogy a közösségi média egy remek eszköz arra, hogy lássuk, mi működik és mi nem, de a legnagyobb hiba, amit íróként elkövethetünk az, az hogy túlságosan is figyelembe vesszük, a másik pedig, hogy egyáltalán nem vesszük figyelembe. Megpróbálunk egy arany középutat találni, és egyfajta visszajelzésként felhasználni a rajongók véleményét, anélkül, hogy hatással lenne arra, ahogyan elbeszéljük a történetünket.

Végezetül pedig megjelent egy exkluzív Sneak Peek videó is az évadzáró epizódhoz:

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status