Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – Julie Plec fejbéli terve Kai Parkerrel

Legacies – Julie Plec fejbéli terve Kai Parkerrel

Ahogy az előző bejegyzésben is említettem, Julie tényleg híres arról, hogy addig-addig ígérget, amíg aztán nem lesz belőlük semmi. Mentségére legyen szólva, ezúttal a riporter forgatta ki a szavait:

Fejben komoly terveim vannak Kai Parkerrel. Olyan tervek, amik ha képernyőre nem is kerülnek de még is grandiózusak. -Árulta el Plec.

Természetesen Kai karakterének visszatérése a börtön világból csakis az őt megformáló Chris Woodon múlik:

A történet szempontjából a Saltzman ikrek gonosz nagybátyjának, komoly szerepe van, tekintve, hogy Lizzienek és Josienak egyenlőre -amint elérik a 22. éves kort- át kell esniük a Gemini koven egyik legkegyetlenebb rituáléján: az összeolvadáson, melynek során az erősebb fél elszívja a gyengébb erejét, így az meghal.Related image

Ha azt nézzük, hogy Kai természetfeletti, másrészről a Gemini koven egykori vezetője, könnyen lehet, hogy ha Chris Wood rábólint a szereplésre, akkor látni fogjuk sokak kedvenc gonosztevőjét. Nem lehetetlen az elképzelés, hiszen már több korábbi szereplő is visszatért a Legaciesban, mint például Matt Donovan, Jeremy Gilbert vagy a legutóbbi visszatérő: Kai ikertestvére és az ikrek biológiai édesanyja Josette Laughlin (Parker)

Chris egyenlőre a karakter újbóli megformálásáról nem nyilatkozott, de volt kollégai reménykednek a visszatérésében.

Julie -miután a riporter szalagcímként úgy hozta le az interjút, hogy Kai visszatér- figyelmeztette a rajongókat, hogy a grandiózus tervei csakis a fejében léteznek és egyenlőre meglátják, merre halad a Saltzman ikrek története, majd csak azután lehet elkezdeni bízni Kai visszatérésben.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status