Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – Matt Davis interjú

Legacies – Matt Davis interjú

A Legacies másik főszereplőjével az Alaric Saltzmant alakító Matt Davisszel is készült egy interjú, melyben a karakterének feladatairól beszél:

Rengeteg dolgot kell kézben tartania, Ő az iskola igazgatója, apa a lányai számára és apa figura Hope számára. Uralnia kell a helyzetet. Ugyanakkor mentornak is kell lennie, ami azt jelenti, hogy a saját hibái által látja a diákokat és mellettük áll nem felettük. Jó, hogy végre “piedesztálra” emelik és megmutatkozik az összetettsége is. Szóval Ő nem csak a jól ismert Alaric, önmagának egy teljesen új verziója.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status