Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – Számíthatunk Delena megjelenésére?

Legacies – Számíthatunk Delena megjelenésére?

Julie Plec híres az ígéreteiről, ha a visszatérő The Vampire Diaries vagy The Originals karakterekről van szó, kijelenthetjük, hogy két szereplőt a nézők mindenképpen szívesen látnának a Legaciesban, ők pedig nem mások, mint a Nina Dobrev és az Ian Somerhalder által alakított Elena és Damon Salvatore.

 

Ian már korábban leszögezte, hogy munkálatai miatt esélytelen a feltűnése a spin-off sorozatban és Nina is kijelentette, hogy “túl öreg” már vámpírt játszani, azonban most bővebben kifejtette, hogy van -e rá esély, hogy Elena Salvatore visszatér a Legaciesba:

Teljes munkaidőben dolgozom a FAM sorozaton, így nem tudom, hogy képes lennék -e erre. Nagyon izgatott vagyok és örömmel tölt el, hogy a TVD tovább él, erre az emberek éhsége és rajongása a bizonyíték. Spin-off, spin-off után, ez jót jelent. Julie Plec az új Shonda Rhimes.

Sajnálatos módon Nina nyilatkozata után biztosak lehetünk benne, hogy a Delena párost nem látjuk viszont egyhamar.

Érthető, hogy egy olyan sorozatban, -ami lényegében a Salvatore Iskolában tanuló természetfeletti diákokra fókuszál– nem sok helye van az immáron ember Elenának és Damonnek. Julie gyakran csigázza a rajongókat a páros gyermekiről, akiknek jövőjükről és hogy természetfeletti lények -e (Utazók a Petrova vérvonal által) egyenlőre semmit nem tudunk.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status