Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Legacies & The Originals – Bennfentes információ

Úgy tűnik a Legacies spin-off háza táján ismét áll a balhé, egy bennfentes megunta a sorozatot és fiatal színészeit ért folyamatos támadásokat, így egy közleményben fejtette ki a tényeket a Legaciesről és a The Originalsról.

  • Joseph Morgan egy pontosan körülírt végkifejletet követelt a karakterének, ahogy tette azt Daniel Gillies és Phoebe Tonkin is (mind a hárman azt akarták, hogy karakterük meghaljon)
  • A The Originals vége már az előtt el lett döntve, hogy a Legacies egyáltalán felmerült volna ötletként. A finálé forgatókönyve 2017 Októberében készült el, míg magát a jeleneteket Decemberben vették fel.
  • A Legacies Pilot forgatókönyve nem lett beadva egészen Áprilisig. A sorozatot Májusban vette fel a The CW csatorna, hogyha ez nem történt volna meg, a The Originals akkor is ilyen véget ért volna.
  • A The Originalst nem kaszálták el, mivel az összes színész tovább akart lépni, így Julie Plec úgy döntött, hogy az 5. évad lesz az utolsó. Ennek ellenére a színészek 6. évadra voltak szerződtetve.
  • Klaus a The Originals kezdetén tudni se akart a lányáról, így mindig az volt a terv, hogy feláldozza magát érte.
  • Ha bármi is segítette azt, hogy a Legaciest fel vette a The CW, az a The Originals nézettségi mutatója volt.
  • A Legacies költségvetése jelentősen nagyobb mint a Vámpírnaplóké vagy a The Originalsé

Az informátor apró spoilereket is közölt a Legaciesről:

  • A diákok tudják, hogy Hope egy Mikealeson, a sorozatban elhagyja a Marshall nevet és felveszi a család nevét. A The Originals eseményei és Klaus adománya után, a Mikaelsonok legendája hozzá lett adva a Stefan emlékét hűen őrző könyvtár gyűjteményéhez. Látni fogjuk, hogy az időugrás alatt, hogy játszódott ez le a “Pilot” epizódban.
  • Klaus és a The Originals is említésre kerül majd a sorozatban, a halálesetek hozzájárulnak Hope teljes elszigeteltségéhez.

A cikk csak itt megtalálható!

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status