Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – Újabb epizódokat rendelt be a CW

Legacies – Újabb epizódokat rendelt be a CW

A The CW csatorna bejelentette, hogy három új epizódot rendel be a Legacies – A sötétség öröksége spin-offhoz. Ezzel a sorozat első évada 16. epizódból áll majd.

A Legacies már májusban elérte a teljes évad berendelését kikerülve ezzel az ilyenkor szokásos procedúrát.

A sorozat egyenlőre hétről-hétre nagyon gyenge nézettséget produkál (hiába a késleltetett nézettségi faktor bevezetése- ezen ugyanis magasabb a nézők száma-) így nem tudni, hogy egy második évadot megél -e.

A CW digitális platformjain azonban a Legacies a harmadik helyre tornászta fel magát így bátran versenyezhetett az Ősz legjobb TV showja címért, amit majdnem meg is nyert a sorozat. Mindössze 1%-al maradt alul a Manifestel szemben.

A verseny eredménye százalékban:

1. Manifest (82 százalék)

2. Legacies (81 százalék)

3. New Amsterdam (77 százalék)

4. The Rookie (76 százalék)

5. The Cool Kids (73 százalék)

6. FBI (71 százalék)

7. Chilling Adventures of Sabrina (68 százalék)

Ennek az a tanulsága, hogy sajnos a Legacies nem kap esélyt a Julie Plecben és a The Originals fináléjában rendkívül csalódott nézőktől, de aki ad egy esélyt a spin-offnak, azoknak általában elnyeri a tetszését.

Ti örülnétek ha lenne 2. évad?

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status