Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – Újabb visszatérő szereplő -Spoiler-

Legacies – Újabb visszatérő szereplő -Spoiler-

Már korábban megindultak a találgatások a Legacies 6. epizódjának címe miatt, mely egy visszautalás a The Vampire Diaries 7. évadának 7. epizódjára.

Ezekre a találgatásokra a Josie Saltzmant alakító Kaylee Bryant tett pontot, amikor is egy érdekes képet osztott meg a rajongókkal:

Szóval a Mombie (Zombie+Mommie) szójáték valóban igaznak bizonyult és egy régi Vámpírnaplók szereplőt láthatunk viszont a Legacies December 6-án adásba kerülő 6. epizódjában: Az ikrek édesanyját Josette Laughlint alakító Jodi Lyn O’Keefet.

Jo feltehetőleg egy újabb szörny, ami szintén a titokzatos entitás parancsára cselekszik és a misztikus késre fáj a foga.

Ti örültök Jo visszatérésének?

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status