Első évad

Premier: 2018.10.25/2018.10.26 Írók: Julie Plec
Cím: This is the Part Where You Run Redenzők:
Epizód ismertető: Alaric Saltzman felügyelete alatt a Fiatal Tehetségek számára fenntartott Salvatore Iskolában a természetfeletti lények új generációja – beleértve a tri-brid Hope Mikaelsont, Alaric ikerlányait Lizziet és Josiet, az energikus vámpírt MG-t, az átkát újonnan aktivált vérfarkast Rafaelt és a rejtélyes Landont- a lehető legszokatlanabb módon érik nagykorúvá, arra nevelve, hogy a legjobbat hozzák ki magukból a legrosszabb behatások ellenére is.
képek zene lista előzetes
Premier: 2018.11.01/2018.11.02 Írók: Julie Plec, B. Matthews
Cím: Some People Just Want To Watch the World Burn Redenzők:
Epizód ismertető: Alaric, Hope és Rafael útnak indulnak, hogy megkeressék Landont, akinek hirtelen eltűnése kisebb gyanút vet fel. Eközben az éves Mystic Falls Középiskola elleni Flag Football* mérkőzésen Lizzie és Josie igyekeznek észrevétlenek maradni. Ezen tervük meghiúsul miután Penelope is belekeveredik.
képek zene lista előzetes
Premier: 2018.11.08/2018.11.09 Írók: Julie Plec és Sherman Payne
Cím: We’re Being Punked, Pedro Redenzők:
Epizód ismertető: Büntetésképp, amiért megszegték a szabályokat Hope, Lizzie, Josie és M.G arra kényszerülnek, hogy közszolgálati projektben vegyenek részt a Mystic Falls-i főtéren. Közben, Landon és Rafael kísérlete egy utazós gondtalan életre veszélyes fordulatot vesz, amikor gyanútlan célpontokká válnak. Alaric végül rájön, hogy titkolózni a diákjai előtt több kárt okoz mint hasznot.
képek zene lista előzetes
Premier: 2018.11.15/2018.11.16 Írók: Brett Matthews, Bryce Ahart
Cím: Hope Is Not the Goal Redenzők:
Epizód ismertető: Amikor két helyi diák eltűnik, Alaric elküldi a Mystic Falls-i Középiskolába Hopeot, Lizziet, M.G-t és Landont, hogy felderítsék az ügyet. Ezalatt ahogy Josie segít Rafaelnek belerázódni az új iskolai életébe a fiú vonakodása, hogy kövesse a farkas falka szabályait, céltáblát csinál a hátából. Végül egy felkavaró felfedezés egymással szembe állítja Alaricot és Donovan seriffet.
képek zene lista előzetes
Premier: 2018.11.29/2018.11.30 Írók: Thomas Brandon és Penny Cox
Cím: Malivore Redenzők:
Epizód ismertető: Felkorbácsolódnak a kedélyek a diákok között, miután Alaric eldönti, hogy egy tiszteletbeli tanács felállításával nagyobb hangot ad a tanulóknak. Hope eltökélvén, hogy többet tudjon meg Landon múltjáról, egy sor mágikus tesztet végez a fiún. Eközben Alaric és Dorian egy újabb teremtményt tanulmányoznak, hogy meg tudják, mit is akarnak és honnan jönnek ezek a lények.
képek zene lista előzetes
Premier: 2018.12.06/2018.12.07 Író: Marguerite MacIntyre
Cím: Mombie Dearest Redenzők:
Epizód ismertető: Ahogy Lizzie és Josie készülődnek a régóta várt 16. születésnapi bulijukra , Alaric gondolatai a legújabb természetfeletti lény érkezése körül forognak, ami túl közel tartózkodik az otthonukhoz. Másutt Penelope legújabb terve egy utolsó esélyt ad M.G-nek, hogy lenyűgözze Lizziet a nagy napján. Míg egy váratlan árulás feszültséget szít Hope és Rafael között.
képek zene lista előzetes
Premier: 2018.12.13/2018.12.14 Írók: Julie Plec
Cím: Death Keeps Knocking On My Door Redenzők:
Epizód ismertető: Ahogy Hope a könyvekbe merül, hogy többet megtudjon az Iskolába újonnan érkezett lényről az események sötét és rémisztő fordulatot vesznek, kényszerítve őt, hogy szembenézzen a legsötétebb félelmeivel. Eközben Alaric megpróbál segíteni Rafaelnek, hogy megbirkózzon a múltjával miután az visszatért kisérteni őt.
képek zene lista előzetes
Premier: 2019.01.24/2019.01.25 Írók: Julie Plec
Cím: Maybe I Should Start From The End Redenzők:
Epizód ismertető: Miután rájönnek, hogy Landon bajban van, Hope és Alaric útnak indul, hogy megkeressék őt. Az út során fény derül pár megdöbbentő információra Landon múltjával kapcsolatban.
képek zene lista előzetes
Premier: 2019.01.31/2019.02.01 Írók: Penny Cox
Cím: What Was Hope Doing in Your Dreams? Redenzők:
Epizód ismertető: Egy stresszes vizsgahét alatt Hope, Rafael, M.G és Landon tanulási szándékát megzavarja egy újabb szörny érkezése, ami a legnagyobb félelmeikből táplálkozik. Eközben Hope egy Landon elől rejtegetett titokkal küszködik.
képek zene lista előzetes
Premier: 2019.02.07/2019.02.08 Író: Brett Matthews, Josh Schaer
Cím: There’s A World Where Your Dreams Came True Redenzők:
Epizód ismertető: Egy édesanyjával töltött európai vakáció után Lizzie visszatér Mystic Fallsba, ahol találkozik valakivel, aki képes valóra váltani az összes kívánságát -beleértve Hope Mikaelson eltüntetését.-
képek zene lista előzetes
Premier: 2019.02.21/2019.02.22 Írók: Thomas Brandon, Penny Cox
Cím: We’re Gonna Need A Spotlight Redenzők:
Epizód ismertető: Amikor Alaric úgy dönt, hogy elhalasztja az idei év tehetségkutatóját, Lizzie és Josie elszántan próbálják mégis megtartani. Ezalatt felkorbácsolódnak a kedélyek, amikor a diákok egy olyan lénnyel néznek szembe, ami csökkenti a gátlásaikat. Végül Alaric meglóg Emmával.
képek zene lista előzetes
Premier: 2019.02.28/2019.03.01 Írók: Marguerite MacIntyre
Cím: There’s a Mummy on Main Street Redenzők: Julie Plec
Epizód ismertető: Amikor az urna eltűnik, Hope, Alaric, Lizzie, Josie, Kaleb, Dorian és Emma útnak indulnak, hogy megkeressék a hiányzó tárgyat, egy újabb Malivore teremtmény érkezése előtt. Lizzie a Hope által korábban tönkretett kirándulásokért veszi célba a tribridet. Végül a csapat kénytelen együtt működni, amikor egy város szerte kiterjedt karantén a természetfeletti identitásuk felfedésével fenyeget.
képek zene lista előzetes
Premier: 2019.03.07/2019.03.08 Írók: Mark Ryan Wahlberg
Cím: The Boy Who Still Has a Lot of Good to Do Redenzők: Paul Wesley
Epizód ismertető: Amikor egy spontán látogatás MG szüleihez, Landon és MG eltűnéséhez vezet, és a lesújtott Rafael semmire sem emlékszik, Hope, Alaric és Kaleb a keresésükre indulnak mielőtt még túl késő lenne.
képek zene lista előzetes
Premier: 2019.03.14/2019.03.15 Írók: Sherman Payne
Cím: Let’s Just Finish the Dance Redenzők: Geoff Shotz
Epizód ismertető: Ahogy a Salvatore Iskola a Miss Mystic Falls szépségverseny megrendezésére készül, Hope egy nem régiben történt traumával próbál titokban megbirkózni, melynek következtében a varázs ereje nem működik megfelelően. Ezalatt Roman -egy srác Hope múltjából- váratlan érkezése riadókészültségbe állítja Landont. Másutt M.G a cselekedeteinek következményeivel küszködik, amíg Josie titkos vágya, hogy megnyerje a versenyt, keresztül húzza Lizzie számításait.
képek zene lista előzetes
Premier: 2019.03.21/2019.03.22 Írók: Thomas Brandon
Cím: I’ll Tell You a Story Redenzők: Tony Solomons
Epizód ismertető: Miután Hope viselkedésének a következménye az, hogy Landonnal megromlik a kapcsolata, a lány Lizzie segítségét kéri, hogy rendbehozza a dolgokat. Ezalatt Landon újabb titkokat fedez fel a múltjáról, míg Josie egy Alaric által örzőtt titokra próbál rájönni.
képek zene lista előzetes
Premier: 2019.03.28/2019.03.29 Írók: Brett Matthews
Cím: There’s Always a Loophole Redenzők: Mary Lou Bellucci
Epizód ismertető: Amikor egy nem kívánatos csoport bejut a Salvatore Iskolába, Hope mindent megtesz annak érdekében, hogy biztonságban tudja barátait. Ezalatt MG egy titkot fedez fel édesanyjáról, míg Josie szörnyű helyzetben találja magát.
képek zene lista előzetes