Első évad

Premier: 2018.10.25/2018.10.26 Írók: Julie Plec
Eredeti cím: This is the Part Where You Run Magyar cím:
Epizód ismertető: Alaric Saltzman felügyelete alatt a Fiatal Tehetségek számára fenntartott Salvatore Iskolában a természetfeletti lények új generációja – beleértve a tri-brid Hope Mikaelsont, Alaric ikerlányait Lizziet és Josiet, az energikus vámpírt MG-t, az átkát újonnan aktivált vérfarkast Rafaelt és a rejtélyes Landont- a lehető legszokatlanabb módon érik nagykorúvá, arra nevelve, hogy a legjobbat hozzák ki magukból a legrosszabb behatások ellenére is.
képek zene lista előzetes
Premier: 2018.11.01/2018.11.02 Írók: Julie Plec, B. Matthews
Eredeti cím: Some People Just Want To Watch… Magyar cím:
Epizód ismertető: Alaric, Hope és Rafael útnak indulnak, hogy megkeressék Landont, akinek hirtelen eltűnése kisebb gyanút vet fel. Eközben az éves Mystic Falls Középsikola elleni Flag Football* mérkőzésen Lizzie és Josie igyekeznek észrevétlenek maradni. Ezen tervük meghiúsul miután Penelope is belekeveredik.
képek zene lista előzetes
Premier: 2018.11.08/2018.11.09 Írók: Julie Plec és Sherman Payne
Eredeti cím: We’re Being Punked, Pedro Magyar cím:
Epizód ismertető: Büntetésképp, amiért megszegték a szabályokat Hope, Lizzie, Josie és M.G arra kényszerülnek, hogy közszolgálati projektben vegyenek részt a Mystic Falls-i főtéren. Közben, Landon és Rafael kísérlete egy utazós gondtalan életre veszélyes fordulatot vesz, amikor gyanútlan célpontokká válnak. Alaric végül rájön, hogy titkolózni a diákjai előtt több kárt okoz mint hasznot.
képek zene lista előzetes
Premier: 2018.11.15/2018.11.16 Írók: Brett Matthews, Bryce Ahart
Eredeti cím: Hope Is Not the Goal Magyar cím:
Epizód ismertető: Amikor két helyi diák eltűnik, Alaric elküldi a Mystic Falls-i Középiskolába Hopeot, Lizziet, M.G-t és Landont, hogy felderítsék az ügyet. Ezalatt ahogy Josie segít Rafaelnek belerázódni az új iskolai életébe a fiú vonakodása, hogy kövesse a farkas falka szabályait, céltáblát csinál a hátából. Végül egy felkavaró felfedezés egymással szembe állítja Alaricot és Donovan seriffet.
képek zene lista előzetes
Premier: 2018.11.29/hamarosan Írók: Thomas Brandon és Penny Cox
Eredeti cím: Malivore Magyar cím:
Epizód ismertető: Felkorbácsolódnak a kedélyek a diákok között, miután Alaric eldönti, hogy egy tiszteletbeli tanács felállításával nagyobb hangot ad a tanulóknak. Hope eltökélvén, hogy többet tudjon meg Landon múltjáról, egy sor mágikus tesztet végez a fiún. Eközben Alaric és Dorian egy újabb teremtményt tanulmányoznak, hogy meg tudják, mit is akarnak és honnan jönnek ezek a lények.
képek zene lista előzetes
Premier: 2018.11.?/hamarosan Írók: Julie Plec
Eredeti cím: Mombie Dearest Magyar cím:
Epizód ismertető:
képek zene lista előzetes
Premier: 2018.11.?/hamarosan Írók: Julie Plec
Eredeti cím: Malivore Magyar cím:
Epizód ismertető: Death Keeps Knocking On My Door
képek zene lista előzetes