Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Mennyire ismerik a Legacies sztárjai a TVD-t és a TO-t?

Mennyire ismerik a Legacies sztárjai a TVD-t és a TO-t?

A Legacies színészeit egy Legacies or Lies nevű kérdezz felelek játékra invitálta a Tv Guide csapata, amin meglepő eredmények születtek:

A kérdések a következők voltak:

Több különböző módja van a vámpírok megölésének pl ha lefejezik őket, vagy kitépik a szívüket.
Esther azért változtatta gyermekeit vámpírokká, mert legfiatalabb fiát vérfarkasok ölték meg így akarta óvni őket a további támadásoktól.
Ha a vámpír már nem képes megbírkózni a negatív érzelmeivel bármikor kikapcsolhatja azt.
A hasonmások nem látják a jövőt
A kő nevét többször említik a Vámpírnaplókban
Az alapító tanács tagjai és az emberek akik tisztában vannak a vámpírok létezésével ezzel védekeznek ellenük.
Mivel nem teljesen vámpírok így nincs szükségük a napfény gyűrűre, úgy ahogy átváltozniuk se kell minden teliholdkor
A mágia elnyelők ugyanúgy tudnak varázsolni ha vámpírrá válnak ők az Eretnekek (Heretics)
Finn, Elijah és Kol halálával az általuk teremtett vámpírok is meghaltak. Klaus ezen fajta sarj kötődését megszüntették, így az ő halálával a többi vámpír életben maradt.

Matt Davis kivételével -aki Alaric Saltzmant alakítja a sorozatban – a színészek közel a kérdések felére nem tudtak válaszolni. Ez egy siralmas eredmény tekintve, hogy még is csak a The Vampire Diaries és a The Originals spin-off sorozatában játszanak. Ezeket a triviális kérdéseket, -nekik- illet volna mind helyesen megválaszolni.

Ti hányra tudtátok a választ?

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status