Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

The Originals 5×13 – Spoilers

A következő bejegyzés spoilert tartalmaz csak saját felelősségre olvass tovább!

A San Diego-i Comic Conon nem csak a közelgő Legaciesról kérdezték Julie Plecet, hanem a The Originals befejező részéről is, amire Julie így felelet:

Nagyon sok szomorú dolog lesz. Ez biztos. Ugyanakkor nagyon sok káprázatos dolog is. Káprázatos és szomorú, ami azt illeti gyönyörűség és boldogság is is. Lesz pár csodálatos, ha nem tragikus, végkifejlet. Úgy gondolom ez, az a pillanat, amikor ránézel erre a családra, akik 1000 évet éltek egy kölcsönös egymás iránti függésben, működésképtelenségben, bántalmazásban, és rájössz, hogy még így is minden egyes alkalommal visszataláltak egymáshoz. Az, hogy képesek voltunk ennek a családnak az utazásának a végére pontot tenni és felfogni mi is fog történni velük, büszkeséggel tölt el. A Twitteremet egyértelműen nem fogom nézni mikor a sorozat véget ér! De, azt remélem, hogy ti örömötöket lelitek majd benne, mert a finálét nagy gonddal alkottuk meg, azzal az elképzeléssel, hogy a lehető legjobb módon tisztelegjünk a karakterek előtt.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status