Könyvek

A trilógia a Mikaelson testvérek életét követi nyomon a 18. században. A könyveket Julie Plec -a TVD és a TO univerzum alkotója- írta a sorozatok sikere miatt. Egyenlőre Magyarországon még nem jelent meg egyik kötet sem, de a Bookline jóvoltából meg lehet vásárolni angol nyelven.

Eredeti cím: The Originals: The Rise Magyar cím: A felemelkedés
Megjelenés USA: február Megjelenés Magyarországon:
Kiadó USA: Hachette Children’s Book Kiadó Magyarország:
Szerző: Julie Plec
Oldalak száma: 304 oldal
1722-öt írunk. Amióta a Mikaelson testvérek, Klaus, Elijah és Rebekah partot értek New Orleansban, azért küzdenek, hogy uralmuk alá vonják a várost. Ők a legidősebb vámpírok a földön, akik osztozkodni próbálnak a boszorkányokkal és a vérfarkasokkal a város feletti uralmon. Viviannet, akit boszorkányként neveltek hozzáadják egy vérfarkashoz, hogy béke jöjjön létre a vérfarkasok és a boszorkányok között.
Eredeti cím: The Loss Magyar cím: A veszteség
Megjelenés USA: 2015 április Megjelenés Magyarországon:
Kiadó USA: Hachette Children’s Book Kiadó Magyarország:
Szerző: Julie Plec
Oldalak száma: 321 oldal
1766-ot írunk és a világ legősibb vámpírjainak sikerült újjáépíteni New Orleanst. De Klaus nem elégedett egy királynő nélkül, így kénytelen egy boszorkány segítségét kérni, hogy feltámaszthassa szerelmét Viviannet.
Eredeti cím: The Ressurection Magyar cím: A feltámadás
Megjelenés USA: 2015 június Megjelenés Magyarországon:
Kiadó USA: Hachette Children’s Book Kiadó Magyarország:
Szerző: Julie Plec
Oldalak száma: 304 oldal
A Mikaelson testvérek eltökélt szándéka, hogy magukévá tegyék New Orleanst egyszer s mindenkorra. De amikor Elijaht megrészegíti egy boszorkány és Rebekah a családja halhatatlanságának nyomában jár, a gyeplők Klaus kezébe vándorolnak. De Klaus bosszúszomja és hataloméhsége szétszakíthatja a családját.