Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Könyvek

A trilógia a Mikaelson testvérek életét követi nyomon a 18. században. A könyveket Julie Plec -a TVD és a TO univerzum alkotója- írta a sorozatok sikere miatt. Egyenlőre Magyarországon még nem jelent meg egyik kötet sem, de a Bookline jóvoltából meg lehet vásárolni angol nyelven.

Eredeti cím: The Originals: The Rise Magyar cím: A felemelkedés
Megjelenés USA: február Megjelenés Magyarországon:
Kiadó USA: Hachette Children’s Book Kiadó Magyarország:
Szerző: Julie Plec
Oldalak száma: 304 oldal
1722-öt írunk. Amióta a Mikaelson testvérek, Klaus, Elijah és Rebekah partot értek New Orleansban, azért küzdenek, hogy uralmuk alá vonják a várost. Ők a legidősebb vámpírok a földön, akik osztozkodni próbálnak a boszorkányokkal és a vérfarkasokkal a város feletti uralmon. Viviannet, akit boszorkányként neveltek hozzáadják egy vérfarkashoz, hogy béke jöjjön létre a vérfarkasok és a boszorkányok között.
Eredeti cím: The Loss Magyar cím: A veszteség
Megjelenés USA: 2015 április Megjelenés Magyarországon:
Kiadó USA: Hachette Children’s Book Kiadó Magyarország:
Szerző: Julie Plec
Oldalak száma: 321 oldal
1766-ot írunk és a világ legősibb vámpírjainak sikerült újjáépíteni New Orleanst. De Klaus nem elégedett egy királynő nélkül, így kénytelen egy boszorkány segítségét kérni, hogy feltámaszthassa szerelmét Viviannet.
Eredeti cím: The Ressurection Magyar cím: A feltámadás
Megjelenés USA: 2015 június Megjelenés Magyarországon:
Kiadó USA: Hachette Children’s Book Kiadó Magyarország:
Szerző: Julie Plec
Oldalak száma: 304 oldal
A Mikaelson testvérek eltökélt szándéka, hogy magukévá tegyék New Orleanst egyszer s mindenkorra. De amikor Elijaht megrészegíti egy boszorkány és Rebekah a családja halhatatlanságának nyomában jár, a gyeplők Klaus kezébe vándorolnak. De Klaus bosszúszomja és hataloméhsége szétszakíthatja a családját.

 

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status