Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Új kinézet a tvdto.com-on

Új kinézet a tvdto.com-on

Amint láthatjátok felkerült az oldal 3. kinézete is, amit azért éreztem szükségesnek mert a régi fejlécen a Legacies nem igen jelent meg. Ezt kiküszöbölendő, született meg ez a kinézet.

Körülbelül egy hetet szenvedtem vele de Carol oldala most is a segítségemre volt ennek az elrendezésnek a megértésben.  Az elrendezés teljesen megváltozott így egy rögzített bejegyzést láttok a főoldalon a többi bejegyzés pedig rövidítve jelenik meg ez alatt. A teljes bejegyzést a “Teljes bejegyzés” buttonra kattintva éritek el. A bejegyzésekről még annyit, hogy általában a legújabb Legacies epizód posztja lesz rögzítve.

A fejléc animációs és az oldal három témája a The Vampire Diaries a The Originals és a Legacies is rajta van, ami szintén fontos hiszen már a Legacies is régóta része az oldalnak. A kinézet most világos és a sötét egyvelege télies színvilágban. Továbbra is felbontás barát 🙂 A bejegyzések címére kattintva előjön egy új funkció, ez pedig a kapcsolódó bejegyzések.

A véleményeitekre és a kritikáitokra pedig most is nagyon kíváncsi vagyok, mert ezekből tudok tanulni és fejlődni.

Természetesen a Galéria kinézete is cserélve lett:

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status