Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Jelentkezési feltételek

Kérlek Titeket, hogy ezt a pár “szabályt” olvassátok el. Ezek vonatkoznak az oldal jövőbeli Partnereire.

  • Az oldaladon legyen minőségi tartalom – rajongói oldal esetén ez, úgy gondolom alap –
  • Ne hanyagold el az oldalad, frissíts legalább heti rendszerességgel
  • Írj helyesen, (elgépelések természetesen mindenkivel előfordulhatnak!)
  • Az oldalad legyen átlátható, olvasható, igényes
  • Ne legyen lopott tartalom az oldalon.
  • Én igyekszem minden nap benézni a partnereimhez és jelezni, hogy náluk jártam. Örülnék ha ezt Te is megtennéd!

Ennyi lenne, szívesen várom bárki jelentkezését rajongói oldal témában, legyen az oldala g-portálos vagy WordPress motorú. Továbbá nem zavar, ha még csak most nyitottál, nem ezen múlik egy tartalmas lap.

Amint létrejön a csere, kiteszlek az oldalad témájának megfelelő képpel, kérlek tégy Te is így, azért még hálásabb lennék, ha nem Danielle Rose Russelles képpel teszel ki őt utálom a legjobban ^^’!

  • Két hét után sem adsz hírt magadról
  • Bezártál

A Társoldalakhoz a  The Vampire Diaries-szel, vagy a The Originals-szal vagy a Legacies-szal foglalkozó oldalak illetve annak színészeivel foglalkozó oldalak kerülnek ki.Name:
Email Address:
Website’s URL
Category

 


Create a web form here

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status