Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
1. éves a tvdto.com

1. éves a tvdto.com

Ahogy a címben is olvashatjátok, ma egy éve, hogy hivatalosan is megnyitotta a kapuit a tvdto.com. Az oldal ugyan már 2018. január 6. óta létezik és frissül, azonban a nyitással akkor még várni szerettem volna, így lett a dátum 2018. április 28.

Az elején amikor megtaláltam a The Vampire Diaries sorozatot, nem gondoltam volna, hogy ennyire magával ragad, hogy még a régi hobbimhoz is visszatérek miatta, és oldalt kezdek el vezetni. De így lett, a rajongásom iránta azóta is töretlen.

Hazudnék ha azt mondanám minden zökkenőmentesen ment, voltak olyan napok, amikor úgy éreztem semmi értelme ezt csinálni, ez főleg az azóta abba maradt másolások miatt volt, de szerencsére Ninaa, az egyik legrégebbi netes barátom és az újonnan megismert barátaim is tartották bennem a lelket. Nagyon sokat köszönhetek ennek az oldalnak, rengeteg jó embert ismertem meg általa és sikerült egy szuper és aktív közösséget kiépíteni a Facebookon is.

A mai napon pedig szeretnék köszönetet mondani Nektek, látogatóknak, követőknek, amiért nap mint nap fel jártok ide, ez a statisztika, amiről álmodni se mertem soha, a Ti érdemetek!

A tvdto.com statisztikája:

736.289 fő
686.592 fő
1358 fő
2076 fő
536
3

Nekem ez nagyon sokat jelent, és kimondhatatlanul hálás vagyok Nektek, amit a ma véget érő nyereményjátékkal szerettem volna megköszönni. Remélem, hogy a továbbiakban is látogatni fogjátok az oldalt, még úgy is hogy a Legacies-ről és a színészekről sincsenek nagyon hírek. Ennek ellenére ezt a holt időszakot szeretném az oldal tartalmának a bővítésével tölteni, természetesen ha van hír akkor azt is közzétéve.

Tervezek egy új kinézetet is, de ezt még nem mostanában, hogy teljesen a modulokra tudjak koncentrálni.

https://i.gifer.com/AOpF.gif

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status