Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Hayley levele Klausnak

Hayley levele Klausnak

A The Originals 5×08 – Kindness Of Strangers című epizódjában láthatjuk Hayley leveleit, amit Klaus távollétében neki címzett. Ezeket a leveleket a Hybrid gondosan őrzi egy ládában, az epizód végén mégis olvasni kezd egyet a sok közül. Az alkotók most megosztották, mit is tartalmaz a levél:

Kedves Klaus!

Ma nagyon büszke lettél volna Hopera.

Hazaérkezett a nyári szünetből, így magammal hoztam a mocsárhoz a folyami rák főzésre, remélve, hogy majd játszik a többi Crescent gyerekkel, de, amint megfordultam eltűnt. Mary ágya mellett találtam rá, ahogy történeteket mesélt és énekelt neki. Néha elgondolkodom az összes valószínűtlen dolgon, ami a létezéséhez vezetett… Te és én 1000 év különbséggel jöttünk a világra, az összes kis szarság, ami összehozta az egy-éjszakás kalandunkat Mystic Fallsban. Nehéz volt, de az igazság az, ahogy néztem Őt összekuporodva a haldokló asszony mellett, rájöttem semmit nem változtatnék meg. Előtte, egész eddigi életben nem éreztem magam szerencsésnek.

De mindegy. Hiányzol nekünk!

Hayley

Klaus a kis farkas levelét olvasva elérzékenyült, utoljára talán Cami halálakor láttuk ennyire meggyötörten és szomorúan. Ez a jelenet is bizonyítja, hogy Klaus mennyit változott a sorozat alatt.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status