Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies 2. – Az első kép Sebastianról és egy forgatókönyv részlet -spoiler-

Legacies 2. – Az első kép Sebastianról és egy forgatókönyv részlet -spoiler-

Megjelent az első hivatalos still kép a Thomas Doherty által alakított új karakterről, Sebastianról, aki majd a 2×02 “This Year Will Be Different” cimű epizódban fog először feltűnni. Ezen kívül kiszivárgott Sebastian egyik jelenetének a szövegkönyve is:

00001~37.jpg

A ShowFax casting által pedig kiszivárgott Sebastian egyik jelenetének a szövegkönyve:

A következő tartalom spoilert tartalmaz, csak saját felelősségre olvass tovább!

A mit sem értő Sebastian Lizzievel találkozik először, akit rögtön le vesz a lábáról. Lizzie elmondja neki, hogy a Salvatore iskolában van:

Sebastian: -Salvatore? úgy mint Stefan és Damon Salvatore?
Lizzie: -Azt hiszem, de ez már nagyon régen volt vagy valami ilyesmi

Sebastian megpróbálja megigézni Lizziet, hogy az elfelejtse, hogy találkoztak:

Sebastian: -Felejtsd el, hogy valaha is találkoztunk, Te gyönyörű sárga hajú lény
Lizzie: -Te most tényleg próbálsz megigézni??
Sebastian: -Honnan tudsz te erről?
Lizzie: -A szüleim tanították, rögtön azután, hogy ne álljak szóba idegenekkel
Sebastian: -Ezt most nem értem…
Lizzie: -Semmi baj, én igen, vámpír vagy és ez menő
Sebastian: -Menő?
Lizzie: -Te tényleg nagyon furcsa vagy talán járnunk kéne!

A következő jelenetében az iskola konyháján találjuk Sebastiant, amint az ott tárolt vérkészletet pusztítja. M.G érkezik meg:

Sebastian: – Furcsa íze van
M.G: – Talán azért mert nyúl vér

Sebastian undorodva kiköpi a vért, M.G elmagyarázza neki, hogy az iskola fő szabálya, hogy a vámpír diákok nem ihatnak ember vért, és ha az új diák továbbra is itt akar tartózkodni, akkor alkalmazkodnia kell ezekhez a normákhoz. Sebastiant felháborítja, hogy mennyi minden változott az ő ideje óta és a vámpír lét alapelveivel mennek szembe.

Sebastian: -Én megtagadom, hogy egy egész életen át vissza kelljen fognom magam!
M.G: -Nincs más választásod tehát próbálj meg ne p*csként viselkedni.
Sebastian: -P*csként??? Na ide figyelj te arcátlan kis alultáplált lelenc – vámpír vagy sem – még csak gyerek vagy. Ne gondold, hogy megmondhatod nekem, hogyan legyek vámpír, amikor én éltem az Arany korunkban, láttam városokat épülni és elpusztulni azokat. Embereket, akik puszta nevem hallatán is reszketnek.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status