Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies 2 – Casting pletykák

Legacies 2 – Casting pletykák

A Legacies 1. évada előtt már elindult a pletyka több, az IMDB-n található tetszetős vezetéknév hatására: (Parker, Gilbert- Salvatore). Most további pletykák kaptak szárnyra egy új testvér pár miatt.

Tavaly a honlapon is közzétettem az IMDB szereplő listáját, melyen több furcsa név is volt: Jenna Gilbert-Salvatore, Addie Gilbert, Lily O’Connell, Dinah Bennett és Jacques Parker aki, az akkori lista szerint 13 epizódban szerepelt volna.

A fenti nevek közül mind hamis volt, de nem ez az érdekes a dologban. “Archie L. Winston” -aki a kezdetektől több színpadi néven szerepelt- játszotta volna Jacques Parkert, -nagy hírnévre tett szert az IMDB-nek köszönhetően-. A fiatal csaló félrevezette a rajongókat, hogy a 2. évadban kerül bemutatása karaktere, aki nem más, mint az ördögi Kai Parker fia. A későbbiekben több hazugságot is megosztott, például, hogy a nem létező Jacques édesanyja nem más mint Bonnie Bennett.

A fiú odáig is elment, hogy az Instagramján egy a Supergirl-ből fotozótt Chris Woodot ábrázoló képhez a következőt írta:

Végül a pályafutásának maga Julie Plec vetett véget, amikor megerősítette, hogy a szereplő lista hamis.

Valaki szörnyű játékot űz a rajongókkal, a listán szereplő nevek fele hamis! -nyilatkozta Julie Plec

Az idei évben is felütötték a fejüket a pletykák, elterjedt ugyanis, hogy a SDCC-n említésre került testvér pár vezeték neve Fell.

A testvérpár női tagját Bianca Santos fogja alakítani, akiről már forgatási képeket is kaptunk. A casting ügynökség dublőr kereső posztja szerint pedig valószínű, hogy Leo Howard játssza majd a testvér pár fiú tagját.

Amit eddig biztosan tudunk róluk:

  1. Mindkettőjüknek megtetszik Hope
  2.  A Mystic Falls Középiskola diákjai
  3.  Bianca Santos alakítja a lány testvért
  4. A lány testvér a Mystic Falls High Flag Football csapatában játszik

A pletykák szerint (amik vagy igazak, vagy nem):

  1. Leo Howard alakítja a fiú testvért
  2. Mac Seriff gyermekei
  3. Nevük Maya és Ethan Fell

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status