Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies 2 – Casting pletykák

Legacies 2 – Casting pletykák

A Legacies 1. évada előtt már elindult a pletyka több, az IMDB-n található tetszetős vezetéknév hatására: (Parker, Gilbert- Salvatore). Most további pletykák kaptak szárnyra egy új testvér pár miatt.

Tavaly a honlapon is közzétettem az IMDB szereplő listáját, melyen több furcsa név is volt: Jenna Gilbert-Salvatore, Addie Gilbert, Lily O’Connell, Dinah Bennett és Jacques Parker aki, az akkori lista szerint 13 epizódban szerepelt volna.

A fenti nevek közül mind hamis volt, de nem ez az érdekes a dologban. “Archie L. Winston” -aki a kezdetektől több színpadi néven szerepelt- játszotta volna Jacques Parkert, -nagy hírnévre tett szert az IMDB-nek köszönhetően-. A fiatal csaló félrevezette a rajongókat, hogy a 2. évadban kerül bemutatása karaktere, aki nem más, mint az ördögi Kai Parker fia. A későbbiekben több hazugságot is megosztott, például, hogy a nem létező Jacques édesanyja nem más mint Bonnie Bennett.

A fiú odáig is elment, hogy az Instagramján egy a Supergirl-ből fotozótt Chris Woodot ábrázoló képhez a következőt írta:

Végül a pályafutásának maga Julie Plec vetett véget, amikor megerősítette, hogy a szereplő lista hamis.

Valaki szörnyű játékot űz a rajongókkal, a listán szereplő nevek fele hamis! -nyilatkozta Julie Plec

Az idei évben is felütötték a fejüket a pletykák, elterjedt ugyanis, hogy a SDCC-n említésre került testvér pár vezeték neve Fell.

A testvérpár női tagját Bianca Santos fogja alakítani, akiről már forgatási képeket is kaptunk. A casting ügynökség dublőr kereső posztja szerint pedig valószínű, hogy Leo Howard játssza majd a testvér pár fiú tagját.

Amit eddig biztosan tudunk róluk:

  1. Mindkettőjüknek megtetszik Hope
  2.  A Mystic Falls Középiskola diákjai
  3.  Bianca Santos alakítja a lány testvért
  4. A lány testvér a Mystic Falls High Flag Football csapatában játszik

A pletykák szerint (amik vagy igazak, vagy nem):

  1. Leo Howard alakítja a fiú testvért
  2. Mac Seriff gyermekei
  3. Nevük Maya és Ethan Fell

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status