Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – 2. évad hivatalos ismertető

Legacies – 2. évad hivatalos ismertető

A The CW csatorna a jelenleg is zajló Upfronján bejelentette az idei őszi műsor rendjét, illetve nyilvánosságra hozta a Legacies 2. évadának hivatalos ismertetőjét is:

A Legacies a Salvatore Tehetséggondozó Bentlakásos Iskolában játszódik és az új generációs természetfeletti lények történetét meséli el, ahogy megtanulják kezelni, hogy mit jelent különlegesek lenni egy olyan világban, ami ezt talán sose érti majd meg. Egy tipikus iskola vámpíroknak, mint M.G, vérfarkasoknak, mint Rafael, boszorkányoknak mint az ikertestvérek Lizzie és Josie Saltzman. A srácok és szeretett igazgatójuk Alaric Saltzman döbbenten szembesültek olyan szörnyek és lények sorozatával, amikkel csak mítoszokban és tanokban találkoztak. Egy sárkánnyal. Egy vízköpővel. A fej nélküli lovassal. Bebizonyosodott, hogy a gonosz lénynek -aki, az eddig csak fikciónak hitt szörnyek feltámadásainak hátterében áll- köze van az iskola legújabb diákjához, Landon Kirbyhez.  Ez vezetett odáig, hogy a fiú első szerelme, az iskola büszkesége, Hope Mikaelson feláldozta magát, annak érdekében, hogy megvédje Landont egy rettenetes sorstól.

Az új évad egy Hope Mikaelson nélküli világot mutat be és azt a káoszt, ami a hiányával jár. Ezalatt Hope megpróbál visszatalálni az iskolába, amire végül otthonaként tekintett és barátaihoz, akiket családjaként szeret. Az új évad új szörnyekkel, és az eddiginél is több romantikával és érzelmes meglepetéssel lesz megtöltve.

A második évad marad a megszokott idősávban tehát 21:00-tól lesz látható, pontos premier dátumot azonban nem tudunk, csak azt, hogy ősszel tér vissza a tv nézők képernyőjére.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status