Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – 2. évad spoiler a Saltzman ikrekről

Legacies – 2. évad spoiler a Saltzman ikrekről

Újabb spoileres információk kerültek nap világra a Legacies 2. évadáról. Az ikrek külön töltik a nyarat és ez mindkettőjükre más-más hatással van, kinek új románc, kinek anya lánya kikapcsolódás.

A hír spoilert tartalmaz csak saját felelősségre olvass tovább!

Josie és Lizzie külön töltik a nyarat, miután Alaric beszélt nekik a gemini koven összeolvadási ceremóniájáról. Lizzie Európába utazik az édesanyjához Caroline Forbeshoz, így jó esély van rá, hogy egy ismerős arcot is láthatunk a képernyőn. Caroline hatalmas segítség lesz a számára, hogy kontrollálni tudja az érzelmeit:

Jót szórakozunk az ötlettel, hogy Lizzie Európában tölti a nyarat Caroline-nal, mindkettőjük számára terápiás időtöltés ez. El tudom képzelni, ahogy feltérképezik a terepet a jóképű srácokat illetően. -árulta el Julie Plec

Josie eközben a Salvatore Iskolában ás egyre mélyebbre az összeolvadást illetően és, hogy mit tartogat ez számukra. A külön töltött idő alatt Josie jobban ki tud bontakozni és ez jelenthet egy új románcot is a számára.

Az, hogy távol van Lizzietől egy teljesen új világot nyit számára, ami azt illeti látni fogjuk, ahogy barátkozik és ismerkedik új emberekkel és talán egy új szerelem is kialakul.

 

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status