Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – 2. évad spoiler a Saltzman ikrekről

Legacies – 2. évad spoiler a Saltzman ikrekről

Újabb spoileres információk kerültek nap világra a Legacies 2. évadáról. Az ikrek külön töltik a nyarat és ez mindkettőjükre más-más hatással van, kinek új románc, kinek anya lánya kikapcsolódás.

A hír spoilert tartalmaz csak saját felelősségre olvass tovább!

Josie és Lizzie külön töltik a nyarat, miután Alaric beszélt nekik a gemini koven összeolvadási ceremóniájáról. Lizzie Európába utazik az édesanyjához Caroline Forbeshoz, így jó esély van rá, hogy egy ismerős arcot is láthatunk a képernyőn. Caroline hatalmas segítség lesz a számára, hogy kontrollálni tudja az érzelmeit:

Jót szórakozunk az ötlettel, hogy Lizzie Európában tölti a nyarat Caroline-nal, mindkettőjük számára terápiás időtöltés ez. El tudom képzelni, ahogy feltérképezik a terepet a jóképű srácokat illetően. -árulta el Julie Plec

Josie eközben a Salvatore Iskolában ás egyre mélyebbre az összeolvadást illetően és, hogy mit tartogat ez számukra. A külön töltött idő alatt Josie jobban ki tud bontakozni és ez jelenthet egy új románcot is a számára.

Az, hogy távol van Lizzietől egy teljesen új világot nyit számára, ami azt illeti látni fogjuk, ahogy barátkozik és ismerkedik új emberekkel és talán egy új szerelem is kialakul.

 

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status