Kezdőlap 2. évad Legacies – 2. évad spoiler a Saltzman ikrekről

Legacies – 2. évad spoiler a Saltzman ikrekről

drea

Újabb spoileres információk kerültek nap világra a Legacies 2. évadáról. Az ikrek külön töltik a nyarat és ez mindkettőjükre más-más hatással van, kinek új románc, kinek anya lánya kikapcsolódás.

A hír spoilert tartalmaz csak saját felelősségre olvass tovább!

Josie és Lizzie külön töltik a nyarat, miután Alaric beszélt nekik a gemini koven összeolvadási ceremóniájáról. Lizzie Európába utazik az édesanyjához Caroline Forbeshoz, így jó esély van rá, hogy egy ismerős arcot is láthatunk a képernyőn. Caroline hatalmas segítség lesz a számára, hogy kontrollálni tudja az érzelmeit:

Jót szórakozunk az ötlettel, hogy Lizzie Európában tölti a nyarat Caroline-nal, mindkettőjük számára terápiás időtöltés ez. El tudom képzelni, ahogy feltérképezik a terepet a jóképű srácokat illetően. -árulta el Julie Plec

Josie eközben a Salvatore Iskolában ás egyre mélyebbre az összeolvadást illetően és, hogy mit tartogat ez számukra. A külön töltött idő alatt Josie jobban ki tud bontakozni és ez jelenthet egy új románcot is a számára.

Az, hogy távol van Lizzietől egy teljesen új világot nyit számára, ami azt illeti látni fogjuk, ahogy barátkozik és ismerkedik új emberekkel és talán egy új szerelem is kialakul.

 

0 hozzászólás

Related Videos

Hozzászólások