Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies 2. – Josie és Landon spoiler

Legacies 2. – Josie és Landon spoiler

A Legacies 2. évadának forgatása javában zajlik, a rajongóknak köszönhetően rengeteg képet kaptunk Josie és Landon jeleneteiről is, amikből fény derül, hogy ki is a Saltzman lány új szerelme.

A következő bejegyzés spoilert tartalmaz, csak saját felelősségre olvass tovább!

Julie Plec már elárulta, hogy Josie ikertestvére Lizzie nélkül tölti a nyarat a Salvatore Iskolában és új kapcsolatok kialakítására fókuszál. A showrunner szeretné bemutatni a pán szexualitást, így a Saltzman lánynak ezúttal az ellenkező nemből akad udvarlója, akinek kiléte enyhén sokkoló:

A forgatási képekből és videókból kiderül, hogy Josie és Landon igen csak közel kerülnek egymáshoz a nyári szünet folyamán, láthatjuk, ahogy a parkban Landon gitározik a lánynak és ahogy együtt ebédelnek.

Danielle Rose Russel korábbi nyilatkozata -amikor a TVGuide Landon tovább lépéséről kérdezte- így értelmet nyert:

Hope-ot mindenki elfelejtette, Landont is beleértve, ha valaha is visszatérne és azt látná, hogy Landon tovább lépett, hogyan érezné magát?

Még az én szívem is megszakad emiatt, szerintem ez szörnyű lenne. A szerelme Landon iránt olyan erős, hogy minden tőle telhetőt megtenne, hogy boldoggá tegye és biztonságban tudja őt. Egy szemrebbenés alatt feláldozná a saját boldogságát Landonért. De ki tudja, hogy bemutatásra kerül -e ez vagy sem.

A parkos jelenetről több videó és kép is készült:

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status