Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies 2. – Kai Parker visszatér!

Legacies 2. – Kai Parker visszatér!

A Chris Wood által alakított ördögi Kai a 2×12. epizódban tűnik fel újból, de egyenlőre azt még nem tudjuk milyen okból kifolyólag.

Image result for kai parker gif"
Miután a Saltzman ikrek tudomást szereztek az összeolvadásról és megtalálták az aszcendenst egyre égetőbbé vált a kérdés, hogy visszatér -e Kai Parker, aki jelenleg a Bonnie által kreált börtön világban tengeti napjait.

Julie Plec tavaly is reménykedett a gonosztevő visszatérését illetően:

Semmit se szeretnék jobban, minthogy Kai Parker visszatérjen! Azt hiszem tökéletesen beleillene a történetbe.

A Legacies második évadának premier epizódjában szó volt a gemini kovenről és az aszcendens megalkotásáról, de úgy tűnt az ikrek nem akarnak tovább foglalkozni ezzel az egésszel, most azonban Chris Wood végre igent mondott és visszatér a TVD univerzumba.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status