Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies 2. – Sebastian az új Damon Salvatore?

Legacies 2. – Sebastian az új Damon Salvatore?

Jenny Boyd (Lizzie) a Salvatore Iskola új vámpírjáról Sebastianról beszélt, és Damone Salvatore-hoz hasonlította a karaktert:

Egy új románc van a láthatáron Lizzie számára! Sebastian, akit 500 évvel ezelőtt kiszárítottak, a Salvatore Iskolában találja magát a modern világban Lizzie Saltzmannel.

A srác rejtélyesen felbukkan a semmiből és Lizzie egyből gyengéd érzelmeket kezd iránta táplálni.  Eléggé Ian Somerhalder típus, régi vágású és tüzes és ez a neki való srác. Szexi, hihetetlenül jó képű.

Lizzienek határozott véleménye van mindenről és látni fogjuk, hogy ez milyen hatással van a kapcsolatukra. Egy se veled se nélküled kapcsolat, amit az egymás iránti vágy és az utálat jellemez.  A tipikus: “Oh én tökre bírlak de utálom, hogy bírlak”

Mit gondoltok van hasonlóság Damon és Sebastian között?

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status