Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies 2. – Új szereplő

Legacies 2. – Új szereplő

A San Diego-i Comic Conon végre kiderült, hogy ki játssza majd a Legacies új vámpírját Sebastiant, nézzük mit tudunk eddig róla:

Sebastian szerepére az Utódok című Disney filmből ismert Thomas Doherty-t választották.

https://4.bp.blogspot.com/-n5OApGMSqRw/XTKQiVXnNSI/AAAAAAAAgfc/gee3d7iCZ4wRgzA7lTZme4EYCnwLnEGXgCLcBGAs/s1600/rsz_thomas-doherty-freedance-film-attore.jpg

A 17 éves vámpírt a 15. században kiszárították, -úgy mint a Sír vámpírjait- de valahogy felébred és a 21. században találja magát a Salvatore Iskolában. Julie elárulta, hogy az új jövevény személyisége hasonlít Damon Salvatore-jehoz. Sebastiannak nem tetszik, hogy az új világban minden más és már nem azok a normái a vámpír létnek, amit ő anno megszokott.

Ennek ellenére a fiú érdeklődését mégis felkelti valaki, ebből a furcsa új világból: Lizzie Saltzman. Jenny Boyd elhintette, hogy Lizzie számára nem közömbös az 500 éves vámpír, így lehetséges, hogy egy új pár van születőben.

Julie Plec, bár korábban kijelentette, hogy nem szeretne a kinézetüknél jóval idősebb vámpírokat a Legaciesben ez most mégis megváltozott:

Igen felállítottuk a szabályt, hogy a vámpíroknak, akik az iskolába járnak mindenképpen tiniknek kell lenniük, nem pár száz évesnek mert az furcsa, nem ideillő helyzeteket produkálna. De szeretnénk bemutatni egy vámpírt, aki ki lett száríttatva a 15. században, amikor 17 éves volt és most felébred a 21. században, ahol rájön, hogy a vámpír lét normái megváltoztak és ő nem illik bele ebbe a teljesen modern világba.

Arról egyenlőre nincs hír, hogy Thomas Doherty karaktere visszatérő vagy állandó szereplő lesz -e a második évadban.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status