Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies 2. – Új szereplők

Legacies 2. – Új szereplők

Újabb színészek csatlakoztak a Legacies 2. évadához meg van ki alakítja majd Mac Seriffet és gyermekeit Ethant és Mayat.

Már pár napja megírtam, hogy a testvérpár női tagját Mayát, Bianca Santos fogja alakítani, illetve azt is, hogy a fiú tagot Ethant nagy valószínűséggel Leo Howard. Utóbbi most be is bizonyosodott Ethan szerepére ugyanis Leo-t választották, akit olyan sorozatokból ismerhetünk mint az “Indul a risza”.

Az is kiderült, hogy Bianca Kajlich játssza majd Mac Seriffet a testvérek édesanyját és Alaric várható új szerelmét.

Amit eddig az új családról biztosan tudunk:

  1. A testvérpár mindkét tagjának megtetszik Hope.
  2. A Mystic Falls Középiskola diákjai.
  3. Mac Mystic Falls új seriffje.
  4. Maya a Mystic Falls High Flag Football csapatában játszik.
  5. Ethan egy jó szívű sportos srác.
  6. A seriff egy egyedülálló, karrierista édesanya, Liz Forbesról mintázták, nevét pedig Marguerite MacIntyreről kapta.

A pletykák szerint (amik vagy igazak, vagy nem):

  1. Családnevük: Fell

Bianca Santosról megjelent az első forgatási kép is, amelyen Quincy Fouse-al látható egy Flag Football mérkőzésen:


http://tvdto.com/gallery/albums/userpics/10001/00037~0.jpg

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status