Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies 2. – Új szereplők

Legacies 2. – Új szereplők

Újabb színészek csatlakoztak a Legacies 2. évadához meg van ki alakítja majd Mac Seriffet és gyermekeit Ethant és Mayat.

Már pár napja megírtam, hogy a testvérpár női tagját Mayát, Bianca Santos fogja alakítani, illetve azt is, hogy a fiú tagot Ethant nagy valószínűséggel Leo Howard. Utóbbi most be is bizonyosodott Ethan szerepére ugyanis Leo-t választották, akit olyan sorozatokból ismerhetünk mint az “Indul a risza”.

Az is kiderült, hogy Bianca Kajlich játssza majd Mac Seriffet a testvérek édesanyját és Alaric várható új szerelmét.

Amit eddig az új családról biztosan tudunk:

  1. A testvérpár mindkét tagjának megtetszik Hope.
  2. A Mystic Falls Középiskola diákjai.
  3. Mac Mystic Falls új seriffje.
  4. Maya a Mystic Falls High Flag Football csapatában játszik.
  5. Ethan egy jó szívű sportos srác.
  6. A seriff egy egyedülálló, karrierista édesanya, Liz Forbesról mintázták, nevét pedig Marguerite MacIntyreről kapta.

A pletykák szerint (amik vagy igazak, vagy nem):

  1. Családnevük: Fell

Bianca Santosról megjelent az első forgatási kép is, amelyen Quincy Fouse-al látható egy Flag Football mérkőzésen:


http://tvdto.com/gallery/albums/userpics/10001/00037~0.jpg

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status