Kezdőlap 2. évad Legacies 2×01 – Letöltés magyar szinkronnal és online

Legacies 2×01 – Letöltés magyar szinkronnal és online

drea

Elérhetővé vált a Legacies – A sötétség öröksége spin-off 2×01 “I’ll Never Give Up Hope” című premier epizódja magyar szinkronnal! Az epizódot feltöltöttem az oldal tárhelyére és a VideóTárra:

Miután Hope rájön, hogy van esély, hogy kiszabaduljon Malivoreból, elszántabb mint valaha, hogy visszajusson Mystic Fallsba. A még mindig sokkos állapotban lévő Alaric, -miután a Tiszteletbeli Diáktanács megfosztotta igazgatói címétől- Malivore rejtélyes elpusztulásának éjszakájának néz tüzetesebben utána. Másutt, ahogy a diákok elutaznak a szünetre, Landon marad az iskolában, hogy Rafaelen tartsa a szemét. M.G eközben Atlantába tart, hogy Kaleb szüleivel töltse a nyári szünetet. Végül, mialatt Lizzie Caroline-nal tölti a nyarat Európában, Josie a rejtélyes aszcendens után kutat, amit Alaric eltitkolt előlük.

Kapcsolódó bejegyzések

2 hozzászólás

Pethő Diána 2020.07.23 17:43 - 17:43

Egyfolytában megakad. És nem mindeggyik részen van magyar szinkron

Válasz
drea 2020.07.31 13:39 - 13:39

Szia a megakadás lassú internet kapcsolattal normális, ezzel a honlap nem tud mit kezdeni. A Legacies 2. évadából, -ahogy azt itt is olvashattad- eddig csak a 12. epizódig lett leszinkronizálva a koronavírus miatt, ezért amíg nem lesz szabadon elérhető a többi magyar szinkronos epizód, mi sem tudjuk feltölteni. Az HBO GO már elkészítette a maradék négy részt, ott meg tudod nézni 🙂

Válasz

Hozzászólások