Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies 2×05 – Epizód leírás

Legacies 2×05 – Epizód leírás

Megérkezett a Legacies – A sötétség öröksége 2×05 “Screw Endgame” című ötödik epizódjának a leírása:

80′-as évek témájú bálAhogy a Salvatore Iskola a közelgő 80-as évek témájú báljára készül, Hope és Lizzie csapdába esnek egy véget nem érő labirintusban, egy szörnnyel a nyomukban. Eközben Josie és Landon döntenek arról, hogy a kapcsolatukat a következő szintre helyezik-e. Másutt, MG Kalebhez fordul, hogy tanácsot kérjen Sebastiannal kapcsolatban, miközben Rafael arra törekszik, hogy visszaszokjon a diák élethez.

Az ötödik epizódot Brett Matthews és Thomas Brandon írta és Barbara Brown rendezte, ami November 14-én kerül először adásba a The CW csatornán, majd azt követően Magyarországon az HBO GO-n.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status