Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies 2×15 – Zene lista

Legacies 2×15 – Zene lista

A Legacies – A Sötétség öröksége 2×15 “Life Was So Much Easier When I Only Cared about Myself” című epizódjában hallható zenék:

Dal címe: All In My Head (feat. grandson)
Előadó: Whethan
YouTube Itunes
Dal címe: Gotta Go (feat. David Morgan)
Előadó: Gilde Flores
YouTube Itunes
Dal címe: We Play to Win
Előadó: The Hoof, Skam R’tist
YouTube Itunes
Dal címe: Undisputed
Előadó: Chaptabois
YouTube Itunes
Dal címe: Tall on My Throne
Előadó: Torii Wolf, FWD The Man
YouTube Itunes
Dal címe: Take Me Apart
Előadó: syml
YouTube Itunes

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status