Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – Danielle Rose Russell interjú

Legacies – Danielle Rose Russell interjú

Újabb CW Upfront interjú került elő, melyet a TVLine készített Danielle Rose Russellel. Az interjúban arról faggatják, hogy milyen érzés volt, amikor megtudta, hogy mi lesz a Legacies fináléjában vagy, hogy alakul Landon és Hope kapcsolata:

Gratulálok a második évadhoz, hol voltál, amikor megtudtad, hogy berendelték az új szezont?

Ami azt illeti a Legacies fináléját forgattuk éppen a showrunnerünk Brett összehívott mindenkit, a forgatás közepén semmire se volt idő, és azt gondoltam, hogy ez most vagy nagyon jó hír lesz vagy nagyon rossz. Aztán elmondta, hogy berendelték a második évadot mindenki ujjongott az örömtől és ölelkeztünk.

Mi volt a reakciód amikor megtudtad, hogy mi lesz a fináléban Hope-pal?

Hallottam a veremről, de nem tudtam hova fog vezetni a Malivore történet szál. Szerintem tökéletes lezárása volt az első évadnak. Hope útjának folytatásának is jó tett, aztán hallottam, hogy a verem nincs többé és úgy gondoltam ez szívszorító lesz és az emberek ki fognak akadni.

Hope-ot mindenki elfelejtette, Landont is beleértve, ha valaha is visszatérne és azt látná, hogy Landon tovább lépett, hogyan érezné magát?

Még az én szívem is megszakad emiatt, szerintem ez szörnyű lenne. A szerelme Landon iránt olyan erős, hogy minden tőle telhetőt megtenne, hogy boldoggá tegye és biztonságban tudja őt. Egy szemrebbenés alatt feláldozná a saját boldogságát Landonért. De ki tudja, hogy bemutatásra kerül -e ez vagy sem.

Josie mindig ott lesz neki, elismerte, hogy mindig is tetszett neki Hope, de a párt igazából a rajongók rakták össze, ez meg lepett téged?

Igen egy kicsit, Kaylee és én nagyon jó barátok vagyunk, jókat szórakozunk és nem bírjuk abbahagyni a nevetést ha együtt vagyunk. Úgy voltam vele, hogy oké van ennek valóság alapja, de ha mégse lenne akkor elég erőltetett a kapcsolat.

Ha lenne egy kívánságod a második évadban Hope számára mi lenne az?

Szeretném ha megjárná a poklot, látni szeretném őt ahogy a Malivore okozta magány utóhatásait kezeli.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status