Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – Danielle Rose Russell interjú

Legacies – Danielle Rose Russell interjú

Újabb CW Upfront interjú került elő, melyet a TVLine készített Danielle Rose Russellel. Az interjúban arról faggatják, hogy milyen érzés volt, amikor megtudta, hogy mi lesz a Legacies fináléjában vagy, hogy alakul Landon és Hope kapcsolata:

Gratulálok a második évadhoz, hol voltál, amikor megtudtad, hogy berendelték az új szezont?

Ami azt illeti a Legacies fináléját forgattuk éppen a showrunnerünk Brett összehívott mindenkit, a forgatás közepén semmire se volt idő, és azt gondoltam, hogy ez most vagy nagyon jó hír lesz vagy nagyon rossz. Aztán elmondta, hogy berendelték a második évadot mindenki ujjongott az örömtől és ölelkeztünk.

Mi volt a reakciód amikor megtudtad, hogy mi lesz a fináléban Hope-pal?

Hallottam a veremről, de nem tudtam hova fog vezetni a Malivore történet szál. Szerintem tökéletes lezárása volt az első évadnak. Hope útjának folytatásának is jó tett, aztán hallottam, hogy a verem nincs többé és úgy gondoltam ez szívszorító lesz és az emberek ki fognak akadni.

Hope-ot mindenki elfelejtette, Landont is beleértve, ha valaha is visszatérne és azt látná, hogy Landon tovább lépett, hogyan érezné magát?

Még az én szívem is megszakad emiatt, szerintem ez szörnyű lenne. A szerelme Landon iránt olyan erős, hogy minden tőle telhetőt megtenne, hogy boldoggá tegye és biztonságban tudja őt. Egy szemrebbenés alatt feláldozná a saját boldogságát Landonért. De ki tudja, hogy bemutatásra kerül -e ez vagy sem.

Josie mindig ott lesz neki, elismerte, hogy mindig is tetszett neki Hope, de a párt igazából a rajongók rakták össze, ez meg lepett téged?

Igen egy kicsit, Kaylee és én nagyon jó barátok vagyunk, jókat szórakozunk és nem bírjuk abbahagyni a nevetést ha együtt vagyunk. Úgy voltam vele, hogy oké van ennek valóság alapja, de ha mégse lenne akkor elég erőltetett a kapcsolat.

Ha lenne egy kívánságod a második évadban Hope számára mi lenne az?

Szeretném ha megjárná a poklot, látni szeretném őt ahogy a Malivore okozta magány utóhatásait kezeli.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status