Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – Julie Plec Bonniehoz és Damonhoz hasonlította Hope és Ryan Clarke kapcsolatát

Legacies – Julie Plec Bonniehoz és Damonhoz hasonlította Hope és Ryan Clarke kapcsolatát

Julie Plec elárulta, hogy a Legacies 2. évadában látni fogjuk, Hope és Ryan Clarke hogyan tengeti napjait Malivoreban, ezt a showrunner Bonnie és Damon börtönvilágbeli kapcsolatához hasonlította:

Az első epizódban rögtön kiderül, hogy mi lett Hope-al és hova is került. Az első pár percben láthatjuk, hogy mi lett belőle. Szerintem vicces lesz őt látni, ahogy először is rájön, hogy nem halt meg, másodszor pedig, hogy hogyan fog kimászni abból a katyvaszból, amit ő maga kreált.

Azonban Hope nincs egyedül ebben a szituációban. Mielőtt bele vetette volna magát a verembe egy utánzó bűbájt használt Ryan Clarke-on, aki így vele együtt zuhant a mélybe.

Ez a helyzet ismerős lehet a Vámpírnaplók rajongóinak:

Az egyik kedvenc történetszálunk a Vámpírnaplókban az amikor Bonnie és Damon a börtönvilágban ragadtak, imádunk olyan embereket összerakni, akik egyáltalán nem akarnak egymás mellett lenni és most Hope és Clarke van ebben a helyzetben és egyik se repes az örömtől. Azt hiszem amikor összezárnak egy személlyel, akit nem kedvelsz, annak két kimenetele lehet: vagy elkezded megérteni a másikat és ezáltal kialakul egy kötődés vagy még jobban megutálod, mint azelőtt.

Az, hogy hogyan is alakul a kapcsolatuk a Legacies második évadából kiderül. Ti mire számítotok?

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status