Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – Mit vár Danielle R. Russell a második évadtól

Legacies – Mit vár Danielle R. Russell a második évadtól

Danielle Rose Russellt, aki a Legacies-ben Hope Mikaelsont alakítja a TV Guide kérdezte arról, hogy mit vár a sorozat második évadától, és hogy karakterének hiánya milyen hatással lesz a szezonra.

A második évadban mindenképp kitérünk a Hope hiánya okozta hatásokra. Imádnám ha felfedeznénk Hope sötét oldalát, mert biztos vagyok benne, hogy miután feláldozta magát és elnyelte Malivore, az nyomott hagyott az elméjén.

Szeretném látni, ahogy Hope több traumatikus helyzettel találkozik és kezeli azokat, mert a szülei halála után volt egy időugrás, így nem igazán láthattuk ezt a folyamatot. Ezért örülnék neki, ha jobban belemerülnék és megmutatnánk ezt a helyzetet. Azt is szeretném látni, hogy ennek az egésznek milyen hatása van Hope és Landon kapcsolatára, végül is miatta és a barátai miatt áldozta fel magát.

Danielle ezzel előre vetítené, hogy Hope sötét oldalát láthatjuk majd felszínre kerülni? Remélhetőleg Landon segítségével sikerül elnyomni a Klaustól örökölt sötétséget.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status