Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
Legacies – Mit vár Matt Davis a második évadtól?

Legacies – Mit vár Matt Davis a második évadtól?

Megjelent a teljes videó a CW Uprfonton készült TV Guide interjúhoz, melyben Matt Davis is elárulja, hogy mit vár a Legacies második évadától:

Egy egészséges szerelmi életet remélek Alaric számára. Szeretném ha az egyik epizód azzal kezdődne, hogy ül egy bárban például a Mystic Grillben és egy nő besétál, beszédbe elegyednek, mire a nő elmondja, hogy új a városban éppen munkát keres és a Salvatore Iskolára esett a választása.

Matt ezen kívül azt is szeretné ha Caroline visszatérne a második szezonra.

Candice egy édesanya, aki jelenleg évezi az élet örömeit, mindig szívesen látjuk őt, ha úgy gondolná, hogy szeretne szerepelni, jól bele illene a történetbe.

A korábbi interjúból kimaradt, hogy Danielle örülne ha a Hosie páros összejönne romantikusan, mert szereti Kaylee Bryantet, -akivel a valóságban is jó barátok- de ha ez nem szükséges a történet tovább viteléhez, nem ragaszkodik hozzá.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status