Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Mi az a Sötétség öröksége?

A Legacies magyar nevén A sötétség öröksége egy amerikai természetfeletti dráma sorozat, a The Vampire Diaries és a The Originals spin-offja, mely Julie Plec alkotása. A történet középpontjában Klaus Mikaelson tribrid lánya Hope Mikaelson áll, aki a Mystic Fallsban található  Salvatore Iskola diákja. A már a Vámpírnaplókból jól ismert Alaric Saltzman a tehetség gondozó intézmény igazgatója és egyben főállású édesapja mágia-elnyelő ikerlányainak Josienak és Lizzinek, akik szintén az iskola tanulói. Vajon ezek az új generációs természetfeletti lények olyan hősökké válnak, akikké válni akarnak, vagy olyan szörnyetegekké, amelyekké születtek?

Eredeti cím: Legacies
Magyar cím: A sötétség öröksége
Műfaj: Dráma, természetfeletti, horror
Eredeti nyelv: Angol
Évadok száma: 2.
Összes epizódok száma: 36.
Epizódok hossza: 40 – 45 perc
Danielle Rose Russel Hope Mikaelson Matt Davis Alaric Saltzman
Kaylee Bryant Josie Saltzman Jenny Boyd Lizzie Saltzman
Aria Shahghasemi Landon Kirby Quincy Fouse M.G
Peyton A. Smith Rafael Waithe Lulu Antariksa Penelope Parks
Alkotó: Julie Plec
Rendező(k): Chris Grismer
Író: Julie Plec
Forgalmazó: The Warner Bros. Television
Producerek: Julie Plec, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo, Brett Matthews
Forgatókönyv írók: Julie Plec, Brett Matthews
Szereplőválogatók: Joanna Davis
Jelmeztervezők:
Sminkes:
Speciális effektek: Chris LeDoux , Sean Thigpen
Zeneszerző: Christopher Mollere
Kép formátum: 1080i (HDTV)
Eredeti csatorna: The CW
Magyarországi csatorna: HBO
Premier dátum USA: 2018.10.25
Premier dátum Magyarország: 2018.10.26
Első epizód: This Is The Part When You Run
Utolsó epizód: There’s Always a Loophole

 

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status