Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!
The Originals 5. évados spoilerek

The Originals 5. évados spoilerek

Ebben a bejegyzésben spoileres tartalom található! Csak saját felelősségre olvass tovább!

A TvLine és a TvGuide jóvoltából érkeztek spoilerek a The Originals 5. évadáról.

Hayley és Elijah kapcsolata:

A sorozat negyedik évada nehéz volt a Haylijah rajongók számára, különösen akkor, amikor Hayley úgy döntött, hogy lánya jobb jövője érdekében, elhagyja Elijaht. Ne is említsük az Ősi emlékezet kiesését.

“Addig amíg van egy Elijah és van egy Hayley, mindig lesz egy szerelmi szál köztük. Úgy gondolom, a legutolsó pillanatban átértékelik, hányadán állnak egymással.” – Nyilatkozta Daniel Gillies

Természetesen ehhez az kell, hogy Elijah emlékezzen is, hogy ki Ő.

Ugyanakkor a sorozat alkotója, Julie Plec figyelmeztet minket, hogy sok idő eltelt és talán Hayley tovább lépett egy jobb élet felé, miután elváltak útjai a Mikaelson családdal.

Hét év telt el azóta, hogy Elijah kilépett az életéből, és nem feltétlen zárták le kapcsolatuk ezen szakaszát. Amikor később találkozunk vele, kellemes meglepetés az, hogy úgy tűnik, minden rendben van. Főleg úgy, hogy színre lép a kék szemű séf Declan, aki rajta tartja a szemét.

A karizmatikus férfit Torrance Coombs alakítja, akinek a komoly kulináris tehetsége mellett még szexi ír akcentusa is van. Mi mást kérhet még egy lány?

Klaus és Caroline kapcsolata:

Négy éve annak, hogy a Klaroline párost utoljára együtt láttuk, nem számolva a Vámpírnaplók-beli telefonhívást. Így érthető módon a páros rajongói nagyon izgatottak.

A rajongók egy jó történeti szálra számíthatnak Carolinenal kapcsolatban. Klaus tanácsadója az apaság szempontjából. Ő egy anya, aki elvesztette a férjét és nagyon jól ismeri Klaust, jobban mint pár New Orleans-i. Megérti azt a törekvést, hogy lánya miatt jobb emberré váljék belőle és látja, hogy nem halad túl jól. Ő egy barát, támaszték és nem hagyja, hogy átlépjen egy határt.

Visszatérve a pár romantikus szálára Julie hozzátette:

“Természetesen még mindig ott a szikra köztük, ez mindig létezni fog, de, hogy hova vezet, arról nem ígérhetek semmit. Mindenesetre jó újra látni.”

Elijah külön epizód:

Az amnéziás vámpírt a harmadik epizódban, Franciaországban látjuk újra, ahol nem tart sokáig, hogy rájöjjön, nem egy átlagos ember.

Az epizód minőségét illetően, le vagyok nyűgözve, úgy gondolom ez az egyik legjobb epizód, amit valaha felvettünk. Csodálom, hogy túléltem. Teljesen eltér attól, amit alapjáraton csináltunk eddig. – Mondta Daniel a Joseph Morgan által rendezett epizódról.

Egyesül a Mikaelson család?

Úgy tűnik, Klaus és Hayley lányának, Hopenak kell majd megköszönnünk ha a család újra egyesül az utolsó évadban.

“Hope az évad során sok mindenen megy keresztül, nem feltétlen jó dolgokon, hogy egybe tartsa a számára fontos család tagokat. Amikor 15 éves vagy egy bentlakásos iskolában, az magába foglalja bizonyos szabályok megsértését és egy karizmatikus elbűvölő srác jelenlétét aki segít megszökni, hogy haza juss.”  Célozgatott Julie

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status