Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

The Originals – Klaus mint apa tigris & Klaroline

Az alábbi bejegyzés spoilert tartalmaz, csak saját felelősségedre olvass tovább


Egy kamaszt nevelni nem könnyű feladat, de egy kamasz aki megszökik egy varázs iskolából, hogy egy különösen veszélyes rituálén vegyen részt, ahol teljesen elzárják a vérfarkas énjét? Na az még nehezebb. Ez az a pokol amit hamarosan Klaus Mikaelson is átél majd a The Originals következő epizódjában.

Amikor egy iskolás sráctól megtudja, hogy Hope elszökött egy fiúval, Klaus apa tigris módba kapcsol. Modja a sorozat konzultációs producere Jeffrey Lieber.

“Ő egy rendszeresen távol lévő apaként jelenik meg a negyedik évad után. Aztán, amint meglátja a lányát és, hogy mivé cseperedett, -hogy ugyanolyan tulajdonságai vannak, mint neki- apa módba kapcsol. Amint apa módba kapcsol, Klaus módjára csinálja azt, teljes bedobással, szenvedéllyel, haraggal és teljes védő érzékkel.”

Bárki, aki látta Klaust akcióbana  családja védelméért, tudja, hogy az ő által elképzelt védelemmel együtt jár a vér a vérontás és egy csomó holtest, ami bizony elég rossz hír lehet szegény Roman számára. Szerencsére Caroline Forbes ott van, hogy lebeszélje bárminemű drasztikus cselekedetről.

Amellett, hogy Klaus tudtára ad pár információt, lánya szökéséről az ügyeletes rossz fiúval (Amiben neki is bőven van tapasztalata) Carolinenak lehetősége adódik, hogy nyíltan beszéljenek korábbi fellángolásáról és közös múltjukról.

“Minden egyes alkalommal amikor, összekerülnek új oldalt lapoznak a képzeletbeli könyvben, amiben azt taglalják, hogy mit is jelentenek egymásnak és mit éreznek egymás iránt. Amiért együtt vannak a slmasztikába, különbséget kell tenniük a “mi van köztünk és a “mi van a világgal” között. Egyidejűleg fenn kell tartaniuk a kapcsolatot, ami köztük volt, ami most van és megoldani a problémát. Úgy gondolom ez eléggé bonyolult kapcsolat, ami két ágból tevődik össze: “mi van köztük?” és “hogyan oldjuk meg az elöttünk álló problémákat” – Mondta Lieber.

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status