Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

The Originals – A Sivár probléma

A következő bejegyzés spoilert tartalmazhat, csak saját felelősségre olvass tovább!

A Mikaelson családot érő megpróbáltatások a The Originals új évadban különösen embert próbálók, és ezért mind a Sívár okolható.

Köszönhetően a négy testvérbe és Hopeba lévő sötét mágiának egyikőjük se tartózkodhat ugyanazon a helyszínen sokáig, hogy nehogy még nagyobb baj keletkezzen. Az évad előrehaladtával, kis előrelépés látható az átok megtörésében és a család újra egyesítésében. Eddig!

A sorozat konzultációs producere Jeffrey Lieber azt nyilatkozta, hogy a Mikaelsonok nem fogják sokáig tétlenül nézni a történteket.

A Sivár probléma, vagy ahogy azt az új évadban hívjuk a “sötét mágia probléma” egyfajta folyamatos nehézség. Hogy egyesíted a családod, ha nem lehetnek egy szobában sem? Nagyon közel állunk, ahhoz a ponthoz, ami megváltoztatja a sorozat egész dinamikáját. – Mondta Lieber

Eddig a dinamika általába az “Úristen tűnj el mielőtt vér kezdene esni” volt, szóval ez a váltás jelentheti azt, hogy a sötét mágia hamarosan kikerül a képből.

Ne felejtsük el az 5. évad előzetesének egyik kulcsfontosságú jelenetét, amiben Hope végre akcióba lendül a Sivár ellen.
(<a href="https://giphy.com/">via</a>)

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status