Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

The Originals – A Sivár probléma

A következő bejegyzés spoilert tartalmazhat, csak saját felelősségre olvass tovább!

A Mikaelson családot érő megpróbáltatások a The Originals új évadban különösen embert próbálók, és ezért mind a Sívár okolható.

Köszönhetően a négy testvérbe és Hopeba lévő sötét mágiának egyikőjük se tartózkodhat ugyanazon a helyszínen sokáig, hogy nehogy még nagyobb baj keletkezzen. Az évad előrehaladtával, kis előrelépés látható az átok megtörésében és a család újra egyesítésében. Eddig!

A sorozat konzultációs producere Jeffrey Lieber azt nyilatkozta, hogy a Mikaelsonok nem fogják sokáig tétlenül nézni a történteket.

A Sivár probléma, vagy ahogy azt az új évadban hívjuk a “sötét mágia probléma” egyfajta folyamatos nehézség. Hogy egyesíted a családod, ha nem lehetnek egy szobában sem? Nagyon közel állunk, ahhoz a ponthoz, ami megváltoztatja a sorozat egész dinamikáját. – Mondta Lieber

Eddig a dinamika általába az “Úristen tűnj el mielőtt vér kezdene esni” volt, szóval ez a váltás jelentheti azt, hogy a sötét mágia hamarosan kikerül a képből.

Ne felejtsük el az 5. évad előzetesének egyik kulcsfontosságú jelenetét, amiben Hope végre akcióba lendül a Sivár ellen.
(<a href="https://giphy.com/">via</a>)

A bejegyzést közzétette drea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status