Kezdőlap The Originals Évadok

Évadok

Írta: drea
01. évad
Bemutató az Egyesült Államokban: 2013. október 03.
Bemutató Magyarországon: 2017. február 07.
Epizódok száma: 22.
Első epizód: Always and Forever
Utolsó epizód: From a Cradle to a Grave
Klaus a Hybrid visszatérvén a családja által felépített New Orleans francia negyedébe meglepődve tapasztalja, hogy a város, egykori pártfogoltja a karizmatikus Marcel Gerard irányítása alatt áll. Nem ez az egyetlen hír ami felforgatja életét, Hayleyvel a vérfarkas-lánnyal való alkalmi kapcsolatából egy gyermek fogant, akivel a város boszorkányai zsarolják, hogy segítsen elüldözni Marcelt.

 

02. évad
Bemutató az Egyesült Államokban: 2014. október 06.
Bemutató Magyarországon: 2017. március 29.
Epizódok száma: 22.
Első epizód: Rebirth
Utolsó epizód: Ashes to Ashes
Miután a Guerrera vérfarkas klán átvette az irányítást New Orleans felett Klaus megesküdött, hogy élhető és biztonságos hellyé teszi a várost lánya Hope számára, aki a viszályok miatt távol van otthonától. A hibrid törekvéseit megnehezíti, hogy egyre gyengébbnek érzi magát a véréből készített hold-gyűrűk miatt és rég halottnak hitt családtagjai is visszatérnek, hogy életére törjenek.

 

03. évad
Bemutató az Egyesült Államokban: 2015. október 08.
Bemutató Magyarországon: 2017. június 13.
Epizódok száma: 22.
Első epizód: For the Next Millenium
Utolsó epizód: The Bloody Crown
Dahlia legyőzősével az Ősi család újra békére lelt, ám nem nyugodhatnak sokáig. Múltbéli démonaik a városba érkeztek egy baljós jóslat hírével, barátként tetszelegvén. Hayley a félhold falkára küldött átok miatt farkas bőrben ragadt és kétségbe esetten próbálja megtörni azt Elijah segítségével, de a vidéken egy titokzatos szervezet könyörtelenül vadászik a farkasokra.

 

04. évad
Bemutató az Egyesült Államokban: 2017. március 17.
Bemutató Magyarországon:
Epizódok száma: 13.
Első epizód: Gather Up the Killers
Utolsó epizód: The Feast of All Sinners
Öt év telt azóta, hogy Marcel legyőzte Klaust és ismét New Orleans királyává vált. A város az évforduló megünneplésére készül, miközben Hayley tovább kutatja a testvérek felébresztéséhez szükséges utolsó összetevőt.  Hope sötét álmokat lát, amik egy borzalmas esemény eljövetelét jelölik. A Mikaelsonok rájönnek, hogy csak egy mód van arra, hogy legyőzzék a nagy hatalmú ellenséget.

 

05. évad
Bemutató az Egyesült Államokban: 2018. április 18.
Bemutató Magyarországon:
Epizódok száma: 13.
Első epizód: Where You Left Your Heart
Utolsó epizód: When The Saints Go Marching In
7 év telt el azóta, hogy Vincent a négy Mikaelson testvérbe zárta a Sivárt. Az elzárásnak komoly feltétele volt: a testvérek nem mehetnek egymás közelébe, így az örökkön-örökké fogadalmuk is semmisnek minősül. Az immáron 14 éves Hope azon fáradozik, hogy újra egyesítse szétszakadt családját. Vajon ezúttal a sok megpróbáltatás után végre békére lel az Ősi család?