Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Niklaus Mikaelson

Születési idő: valamikor 990 előtt
Státusz: Élő
Faj: hybrid, ősi vámpír, vérfakas, halhatatlan
Átváltozás: ősi vámpír: Esther által 1001, vérfarkas: egy ember megölésével
Családi állapot: Egyedülálló
Lakhely: New Orleans
Első megjelenés: TVD: 2 évad 19. epizód TO: 1 évad 1. epizód
Utolsó megjelenés: TVD: 7 évad 14. epizód TO: 5. évad 13. epizód

Niklaus Mikaelson az egyike a Mikaelson testvéreknek. Ő a főszereplője a The Originals sorozatnak. Az első hybrid, akit mostoha apja Mikael gyűlöl és évszázadokon át üldöz. Bujkálásuk alatt megismerkedik egy rabszolga fiúval, akit végül felszabadít és fiaként nevel. Testvéreivel együtt New Orleans városába telepednek le, ahol segítették a város virágzásnak indulását. Klaus -hányatott sorsa miatt- mindenkivel ellenszenves és bizalmatlan, ez saját családjára is igaz. Kénye kedve szerint zárja őket el a világ elől, de megszabadulni tőlük képtelen. A Haylevel való egy éjszakás kalandjából megszületik vér szerinti gyermeke a tibrid Hope, akiért mindent megtenne. A későbbi évadok során bebizonyosodik, amiben hisz: a család hatalom ezért a testvéreivel való kapcsolata is szorossá válik és tartják az örökkön-örökké fogadalmukat.

Hozzátartozók
Anya: Esther Mikaelson Fiatalabb lány testvér: Rebekah Mikaelson
Apa: Ansel Fiatalabb fiú testvér: Kol Mikaelson
Örökbefogadó apa: Mikael Mikaelson Fiatalabb fiú testvér: Henrik Mikaelson
Idősebb lány testvér: Freya Mikaelson Gyermek: Hope Mikaelson
Idősebb fiú testvér: Finn Mikaelson Örökbefogadott gyermek: Marcel Gerard
Idősebb fiú testvér: Elijah Mikaelson Anyai nagynéni: Dahlia

Klaus 180 cm magas. Köszönhetően a harcos-viking múltjának izmos testalkatú. Haja színe sötét szőke, vörösbe hajló. Szeme színe kékes-zöld. Bőre fakó. Vonzó és karizmatikus megjelenésű. Több ezer éves fizikai megjelenése mégis egy 25 éves férfiéra hasonlít.

Ruhatára meglehetősen egyszerű és hétköznapi. Leginkább dzsekiket és farmert visel. Ennek ellenére hivatalos eseményeken, összejöveteleken, gyakran látjuk szmokingokba és formálisabb ruházatban.

Átváltozása előtt Átváltozása után
Apja szeretetére vágyik minden áron bizonyítani akar neki. Kedves és kissé félénk. Kreatív: sokat fest, fa játékokat farag. Fontos számára a család édesanyjával és testvéreivel is nagyon szoros a kapcsolata. Mivel apja sokat bántja, ez egyfajta poszttraumás stresszt okoz nála. Néha agresszív. Miután átváltozik, hogy befejezze a rituálét, táplálkozik és megöl egy embert. Ez aktiválja a vérfarkas-énjét, amitől Mikael mégjobban meggyűlöli. Apja utálata és megvetése egész életét végig kíséri. Bizalmatlanná és agresszívvé válik. Ugyanakkor kétségbeesetten vágyik családja szeretetére és együttérzésére. Lánya születése után többet törődik a családjával és önnön céljait félreteszi az érdekükben.

 

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status