Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Könyvek

A trilógia a Mikaelson testvérek életét követi nyomon a 18. században. A könyveket Julie Plec -a TVD és a TO univerzum alkotója- írta a sorozatok sikere miatt. Egyenlőre Magyarországon még nem jelent meg egyik kötet sem, de a Bookline jóvoltából meg lehet vásárolni angol nyelven.

Eredeti cím: The Originals: The Rise Magyar cím: A felemelkedés
Megjelenés USA: február Megjelenés Magyarországon:
Kiadó USA: Hachette Children’s Book Kiadó Magyarország:
Szerző: Julie Plec
Oldalak száma: 304 oldal
1722-öt írunk. Amióta a Mikaelson testvérek, Klaus, Elijah és Rebekah partot értek New Orleansban, azért küzdenek, hogy uralmuk alá vonják a várost. Ők a legidősebb vámpírok a földön, akik osztozkodni próbálnak a boszorkányokkal és a vérfarkasokkal a város feletti uralmon. Viviannet, akit boszorkányként neveltek hozzáadják egy vérfarkashoz, hogy béke jöjjön létre a vérfarkasok és a boszorkányok között.
Eredeti cím: The Loss Magyar cím: A veszteség
Megjelenés USA: 2015 április Megjelenés Magyarországon:
Kiadó USA: Hachette Children’s Book Kiadó Magyarország:
Szerző: Julie Plec
Oldalak száma: 321 oldal
1766-ot írunk és a világ legősibb vámpírjainak sikerült újjáépíteni New Orleanst. De Klaus nem elégedett egy királynő nélkül, így kénytelen egy boszorkány segítségét kérni, hogy feltámaszthassa szerelmét Viviannet.
Eredeti cím: The Ressurection Magyar cím: A feltámadás
Megjelenés USA: 2015 június Megjelenés Magyarországon:
Kiadó USA: Hachette Children’s Book Kiadó Magyarország:
Szerző: Julie Plec
Oldalak száma: 304 oldal
A Mikaelson testvérek eltökélt szándéka, hogy magukévá tegyék New Orleanst egyszer s mindenkorra. De amikor Elijaht megrészegíti egy boszorkány és Rebekah a családja halhatatlanságának nyomában jár, a gyeplők Klaus kezébe vándorolnak. De Klaus bosszúszomja és hataloméhsége szétszakíthatja a családját.

 

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status