Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Mi az a Sötétség Kora

A sötétség kora (The Originals) egy amerikai természetfeletti dráma sorozat, a The Vampire Diaries spin-offja, mely Julie Plec alkotása. A történet középpontjában a Mikaelson testvérek és családi kapcsolatuk áll. A cselekmény helyszíne New Orleans francia negyede, amit egykoron a testvérek segítettek felépíteni és most Klaus egykori pártfogoltja, Marcel irányítása alatt áll. Klaus és Hayley egy éjszakás kalandjából egy kisbaba fogant, akit az egész Mikaelson klán óv és véd.

Eredeti cím: The Originals
Magyar cím: A sötétség kora
Műfaj: Dráma, természetfeletti, horror
Eredeti nyelv: Angol
Évadok száma: 5.
Összes epizódok száma: 93
Epizódok hossza: 45 perc
Joseph Morgan Klaus Mikaelson Daniel Gillies Elijah Mikaelson
Claire Holt Rebekah Mikaelson Phoebe Tonkin Hayley Marshall
Charles M. Davis Marcel Gerard Leah Pipes Camille O’Connel
Danielle Campbell Davina Claire Nathaniel Bouzolic Kol Mikaelson
Riley Voelkel Freya Mikaelson Danielle R. Russel Hope Mikaelson
Alkotó: Julie Plec
Rendező(k): Chris Grismer
Író: L.J Smith
Forgalmazó: The Warner Bros. Television
Producerek: Julie Plec, Leslie Morgenstein, Michael Narducci, Gina Girolamo
Forgatókönyv írók: Julie Plec, Marguerite MacIntyre, Charlie Charbonneau
Szereplőválogatók: Lesli Gelles-Raymond
Jelmeztervezők: Nancy Ceo, Jennifer L. Bryan
Sminkes: Duane Saylor
Speciális effektek: Michael Dzenowagis, Thomas Kittle
Zeneszerző: Michael Suby
Kép formátum: 1080i (HDTV)
Eredeti csatorna: The CW
Magyarországi csatorna: Prime
Premier dátum USA: 2013.10.03
Premier dátum Magyarország: 2017.02.07
Első epizód: Always and Forever
Utolsó epizód: When The Saints Go Marching In

 

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status