Kezdőlap The Originals Történet

Történet

Írta: drea

A történet középpontjában a már jól ismert Ősi család a Mikaelsonok állnak. Klaus egy neki címzett levélből megtudja, hogy mi folyik szeretett városába így visszatér régi életük színhelyére: New Orleansba ahol az Ősi család kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy szeretett városukat Klaus régi pártfogoltja Marcel Gerard irányítja.
A Hybrid megfogadja, hogy visszaszerzi városát és újból Ő fog uralkodni. Ehhez segítségére vannak a francia negyed boszorkányai, akik fellázadnak a vámpírok rémuralma ellen és zsarolás útján próbálják oldalukon tartani Klaust: Hayley és az Ősi egy-éjszakás kalandjából ugyanis egy gyermek fogant. Elijah a születendő gyermekbe a megváltást látja öccse számára, így biztatja Őt, ismerje el a gyermeket. Klaus miután belátja, hogy minden uralkodónak szüksége van egy örökösre, örömmel és büszkeséggel eltöltve várja lánya Hope érkezését. Az Ősi család felbukkanását a vámpírok és vezetőjük nem fogadja túl jól, így Marcel titkos fegyverét bevetve próbál felülkerekedni egykor hőn szeretett megmentőjén. A fegyver, aki valójában egy fiatal boszorkány lány, apjaként szereti a vámpírt, aki megmentette őt az Aratás rituálé végzetes kimenetelétől.New Orleans városában a természetfeletti frakciók közt háború dúlt, melynek következtében a vérfarkasok kiszorultak a mocsárba, a boszorkányok nem varázsolhattak és a vámpírok élükön Marcellel irányíthatták a várost. A turistáknak tetszenek a misztikus történetek, melyről az emberek azt hiszik, nem valósak. Hayley, mint a mocsárba szorult Félhold falka leszármazottja, igyekszik javítani a farkasok körülményein, de ezzel kiváltja a többi frakció ellenszenvét.  A boszorkányok lázadása az Őseik segítségével tovább folytatódik. Marcel törékeny rendszere megtörni látszik, amikor egy egyszerű pultos lány, Cami tudomást szerez a természetfeletti lények létezéséről, ezzel veszélybe sodorva saját magát és a város titkát is.

A Mikaelsonoknak a történet előrehaladtával, nem csak múltbéli ellenségeikkel kell szembenézniük, de még saját családjukkal is. A testvérek ezer éves fogadalmuk szerint élnek és minden viszontagság ellenére próbálják egyben tartani és védeni a családot, mert a család: hatalom.