Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Történet

A történet középpontjában a már jól ismert Ősi család a Mikaelsonok állnak. Klaus egy neki címzett levélből megtudja, hogy mi folyik szeretett városába így visszatér régi életük színhelyére: New Orleansba ahol az Ősi család kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy szeretett városukat Klaus régi pártfogoltja Marcel Gerard irányítja.
A Hybrid megfogadja, hogy visszaszerzi városát és újból Ő fog uralkodni. Ehhez segítségére vannak a francia negyed boszorkányai, akik fellázadnak a vámpírok rémuralma ellen és zsarolás útján próbálják oldalukon tartani Klaust: Hayley és az Ősi egy-éjszakás kalandjából ugyanis egy gyermek fogant. Elijah a születendő gyermekbe a megváltást látja öccse számára, így biztatja Őt, ismerje el a gyermeket. Klaus miután belátja, hogy minden uralkodónak szüksége van egy örökösre, örömmel és büszkeséggel eltöltve várja lánya Hope érkezését. Az Ősi család felbukkanását a vámpírok és vezetőjük nem fogadja túl jól, így Marcel titkos fegyverét bevetve próbál felülkerekedni egykor hőn szeretett megmentőjén. A fegyver, aki valójában egy fiatal boszorkány lány, apjaként szereti a vámpírt, aki megmentette őt az Aratás rituálé végzetes kimenetelétől.New Orleans városában a természetfeletti frakciók közt háború dúlt, melynek következtében a vérfarkasok kiszorultak a mocsárba, a boszorkányok nem varázsolhattak és a vámpírok élükön Marcellel irányíthatták a várost. A turistáknak tetszenek a misztikus történetek, melyről az emberek azt hiszik, nem valósak. Hayley, mint a mocsárba szorult Félhold falka leszármazottja, igyekszik javítani a farkasok körülményein, de ezzel kiváltja a többi frakció ellenszenvét.  A boszorkányok lázadása az Őseik segítségével tovább folytatódik. Marcel törékeny rendszere megtörni látszik, amikor egy egyszerű pultos lány, Cami tudomást szerez a természetfeletti lények létezéséről, ezzel veszélybe sodorva saját magát és a város titkát is.

A Mikaelsonoknak a történet előrehaladtával, nem csak múltbéli ellenségeikkel kell szembenézniük, de még saját családjukkal is. A testvérek ezer éves fogadalmuk szerint élnek és minden viszontagság ellenére próbálják egyben tartani és védeni a családot, mert a család: hatalom.

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status