Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Történet

A történet középpontjában a már jól ismert Ősi család a Mikaelsonok állnak. Klaus egy neki címzett levélből megtudja, hogy mi folyik szeretett városába így visszatér régi életük színhelyére: New Orleansba ahol az Ősi család kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy szeretett városukat Klaus régi pártfogoltja Marcel Gerard irányítja.
A Hybrid megfogadja, hogy visszaszerzi városát és újból Ő fog uralkodni. Ehhez segítségére vannak a francia negyed boszorkányai, akik fellázadnak a vámpírok rémuralma ellen és zsarolás útján próbálják oldalukon tartani Klaust: Hayley és az Ősi egy-éjszakás kalandjából ugyanis egy gyermek fogant. Elijah a születendő gyermekbe a megváltást látja öccse számára, így biztatja Őt, ismerje el a gyermeket. Klaus miután belátja, hogy minden uralkodónak szüksége van egy örökösre, örömmel és büszkeséggel eltöltve várja lánya Hope érkezését. Az Ősi család felbukkanását a vámpírok és vezetőjük nem fogadja túl jól, így Marcel titkos fegyverét bevetve próbál felülkerekedni egykor hőn szeretett megmentőjén. A fegyver, aki valójában egy fiatal boszorkány lány, apjaként szereti a vámpírt, aki megmentette őt az Aratás rituálé végzetes kimenetelétől.New Orleans városában a természetfeletti frakciók közt háború dúlt, melynek következtében a vérfarkasok kiszorultak a mocsárba, a boszorkányok nem varázsolhattak és a vámpírok élükön Marcellel irányíthatták a várost. A turistáknak tetszenek a misztikus történetek, melyről az emberek azt hiszik, nem valósak. Hayley, mint a mocsárba szorult Félhold falka leszármazottja, igyekszik javítani a farkasok körülményein, de ezzel kiváltja a többi frakció ellenszenvét.  A boszorkányok lázadása az Őseik segítségével tovább folytatódik. Marcel törékeny rendszere megtörni látszik, amikor egy egyszerű pultos lány, Cami tudomást szerez a természetfeletti lények létezéséről, ezzel veszélybe sodorva saját magát és a város titkát is.

A Mikaelsonoknak a történet előrehaladtával, nem csak múltbéli ellenségeikkel kell szembenézniük, de még saját családjukkal is. A testvérek ezer éves fogadalmuk szerint élnek és minden viszontagság ellenére próbálják egyben tartani és védeni a családot, mert a család: hatalom.

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status