Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Évados áttekintés

USA Premier: 2009.09.10 Epizódok száma: 22.
Első epizód: Pilot Utolsó epizód: Founder’s Day
Az évad rövid ismertetése: Stefan visszatér Mystic Falls városába, ahol a helyi iskolában próbál új életet kezdeni. Megismerkedik Elenával, aki hasonmása régi szerelmének. Eközben különös “vadállat” támadások történnek a város környékén, de az ifjabb Salvatorenak más gondja is akad: bátyja Damon, aki mint utólag kiderül a támadásokért felelős.
01. évad epizódjainak ismertetője
USA Premier: 2010.09.09 Epizódok száma: 22.
Első epizód: The Return Utolsó epizód: As I Lay Dying
Az évad rövid ismertetése: Katherine feltűnése Mystic Fallsban alaposan felforgatja a város életét. Elena nem tud dönteni a kegyeiért versengő Salvatore testvérek között. A várost nagyobb veszély fenyegeti, mint gondolnánk, amikor fény derül a vérfarkasok és egy erősebb és gonoszabb faj az Ősi vámpírok létezésére.
02. évad epizódjainak ismertetője
USA Premier: 2011.09.15 Epizódok száma: 22.
Első epizód: The Birthday Utolsó epizód: The Departed
Az évad rövid ismertetése: Az Ősi vámpír Klaus érkezése a sötét oldalra állította Stefant, bátyja és szerelme Elena Gilbert igyekeznek a jó útra téríteni miközben szenvednek az egymás iránt érzett bűnös érzelmek miatt. Klaus céljairól lehull a lepel. Jeremy, Bonnieval való kapcsolatát megzavarja a fiú múltbéli szellemeinek üzenete. Caroline és Tyler egyre közelebbi kapcsolatát sokan nem nézik jó szemmel.
03. évad epizódjainak ismertetője
USA Premier: 2012.10.11 Epizódok száma: 23.
Első epizód: Growing Pains Utolsó epizód: Graduation
Az évad rövid ismertetése: Elena a legrosszabb rémálmával szembesül, amikor magához térvén rájön, mi is vár rá: vagy befejezi a vámpírrá válás folyamatát vagy végleg meghal. Stefan és Damon kapcsolata egyre rosszabb lesz miután mindketten sajátos módon próbálnak segíteni Elenának, hogy hozzá szokjon új életéhez.
04. évad epizódjainak ismertetője
USA Premier: 2013.10.03 Epizódok száma: 22.
Első epizód: I Know What You Did Last Summer Utolsó epizód: Home
Az évad rövid ismertetése: Elena és Caroline a Whitmore Főiskolára készülnek egy túlfűtött nyári szünet után. Miután kiderül, hogy Bonnie feláldozta magát Jeremyért a barátai megpróbálják visszahozni az élők sorába. Stefannak szembe kell néznie az ördögi hasonmásával Silassal, miközben Katherine az ember léthez próbálja hozzászoktatni magát. A Mystic Fallsban feltünő Utazók Markos vezetésével a város elpustítására törekszenek.
05. évad epizódjainak ismertetője
USA Premier: 2014.10.02 Epizódok száma: 22.
Első epizód: I’ll Remember Utolsó epizód: I’m Thinking Of You All The While
Az évad rövid ismertetése: Hónapokkal a szörnyű tragédia után Elena képtelen szerelme Damon nélkül élni, így Alaric segítségét kéri a felejtésben. Mystic Fallsban immáron nem létezhet természetfeletti lény, melyről egy új csoport gondoskodik. Ahogy mindenki próbál megbirkózni szerettei elvesztésével egy új veszély fenyegeti a várost.
06. évad epizódjainak ismertetője
USA Premier: 2015.10.08 Epizódok száma: 22.
Első epizód: Day One of Twenty-Two Thousand, Give or Take Utolsó ep: Gods and Monsters
Az évad rövid ismertetése: Miután Kai álmot bocsátot Elenára Damon reménytelenül tengeti napjait. Bonnie és Alaric próbálnak segíteni feldolgozni szerelme hiányát, sikertelenül. Mystic Falls az Eretnekek otthona lett, vezetőjük Lily pedig próbál éket verni saját fiai Damon és Stefan között. Egy újabb ellenség tűnik fel a vadász Rayna személyében, de kiderül, hogy nála sokkal borzasztóbb lénnyel kell a város lakóinak szembenézni.
07. évad epizódjainak ismertetője
USA Premier: 2016.10.21 Epizódok száma: 16.
Első epizód: Hello, Brother Utolsó epizód: I Was Feeling Epic
Az évad rövid ismertetése: Miután Damon és Enzo kénytelen volt belépni az Arzenál széfjébe megtapasztalták a borzalmat, amit rejt: egy Szirént, aki a bűvkörébe csalja őket. Damon Elena, míg Enzo Bonnie emlékébe kapszkodik, hogy megőrizzék saját akaratukat Sybillel szemben. Mystic Falls sorsa egy régen halottnak hitt gonosz visszatérésével egyre bizonytalanabbá válik. A Salvatore testvéreknek meg kell hozniuk a végső áldozatot, hogy megmentsék szeretteiket és városukat.
08. évad epizódjainak ismertetője
A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status