Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Bonnie Bennett

Születési idő: 1993. február 05.
Státusz: Élő
Faj: ember, boszorkány, szellem, vadász (Rayna által), horgony a túlvilághoz
Átváltozás: soha nem változott át
Családi állapot: Egyedülálló
Lakhely: Mystic Falls
Első megjelenés: 1 évad 1. epizód
Utolsó megjelenés: 8. évad 16. epizód

Bonnie Bennett, Elena egyik legjobb barátnője akiről kiderül, hogy boszorkány. Újdonsült erejét először nehezen kontrollálja és nem is igazán akarja elfogadni, azonban belecsöppen a városka paranormális életébe, így kénytelen elfogadni sorsát. Bonnie lelkiismeretes, megértő és mindent megtenne barátaiért, akiknek gyakran hasznára válik. Elinte megveti Stefant bátyját még annál is inkább.

Hozzátartozók Ősök
Anya: Abbie Bennett Wilson Qetsiyah
Apa: Rudy Hopkins
Nagymama: Sheila Bennett Ayana
Unokatestvér: Lucy Bennett Az öt vadász boszorkánya
Féltestvér: Jaime Beatrice Bennett
Nagynénj: Joanna Bennett Emily Bennett

Bonnie gyönyörű kis termetű 158 cm magas, kreol bőrű lány. Vékony testalkatú és nőies. Arca szív alakú ami még különlegesebbé teszi megjelenését. Szeme igéző mandula formájú és nagy. Pom-pom lány lévén atletikus is. Haja színe barna viszont a stílusát gyakran változtatja, láthattuk egyenes, hullámos, hosszú és rövid hajjal és Bob fazonú vágással is. Sminket gyakran visel, ami általában szemhangsúlyos és a telt ajkait szokta kiemelni.

Ruhatára vidám, nőies. A sorozat elején egyszerű farmer nadrágot és pólókat hord. Ahogy karaktere kibontakozik stílusa is megváltozik, sokkal egyedibb lesz. Szereti a virágos mintákat és a kardigánokat. Később sötét színeket visel. Bonnie imád beöltözni, így sok jelmezben láthattuk. A kiegészítőkkel is jól bánik, hosszú nyakláncokat és fülbevalókat hord.Jó szívű és kedves lány. Mindent megtesz a barátaiért, önfeláldozó. A sok megpróbáltatás és gyász rá nyomta a bélyegét a személyiségére. Miután életét vesztette a túlzott mágia használat miatt, keserűbb lett, bár ezt próbálja palástolni. Egyik nagy hibája, hogy előre megítéli az embereket. Amikor megkapja Rayna hátralévő élettartalmát vele együtt a személyiségét is átveszi, gyűlölni kezdi a vámpírokat. Az Enzoval való szerelmi kapcsolat a legjobbat hozta ki belőle, szenvedélyes és erős nővé vált. Épp ezért szerelme elvesztése pótolhatatlan űrt hagyott a szívében.
A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status