Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Damon Salvatore

Születési idő: 1839. június 18.
Státusz: Élő
Faj: ember, vámpír (kigyógyították), Augustine vámpír, szellem
Átváltozás: vámpír, Katherine Pierce által 1864. szeptember 25-én
Családi állapot: Házas (Elena Gilbert)
Lakhely: Mystic Falls
Első megjelenés: 1 évad 1. epizód
Utolsó megjelenés: 8. évad 16. epizód

Damon Salvatore, Stefan bátyja, a sorozat rossz fiúja, aki szintén visszatér Mystic Fallsba, hogy megnehezítse öccse életét. Damon felelős a városban történt támadásokért, ugyanis öccsével ellentétben, ember véren él. Eleinte rosszindulatú és gonosz, bár az Elenával való találkozás után megmutatja emberibb oldalát is. A lány rögtön megtetszik neki a Katherinel való hasonlósága miatt, bár Damon továbbra is régi szerelme után vágyakozik. Karizmatikus és manipulatív egyéniség.

Hozzátartozók
Anya: Lillian Salvatore
Apa: Giuseppe Salvatore
Testvér: Stefan Salvatore
Távoli unokaöcs: Zach Salvatore
Távoli unokahúg: Sarah Salvatore/Nelson
Feleség: Elena Gilbert

Damon jóképű, vonzó 177 cm magas férfi, sportos testalkatú. Szeme színe kékes-szürke. Haja sötét barna a füle alá ér. A bőre színe olíva tónusú. Masszív csontozatú, karakteres vonásokkal, ördögi mosollyal.

Damon a rockosabb vonalat képviseli. Sötét ruhákat hord, fekete bőrdzsekiket, fekete nadrágokat.  A társasági eseményeken öltönyt visel. Kiegészítőként a gyűrűjét viseli jobb kezének középső ujján, amiben egy ‘D’ betű van vésve. Vámpírrá válása előtt sokat láttuk elegáns zakókban. Illetve katonaként egyenruhát is sokat viselt.

Vámpírként Emberként
Bunkó, szenvedélyes és manipulatív. Szenvedélyes és érzéki. Ördögi mosolyával minden nőt le vesz a lábáról. Makacs és néha önző is. A sorozat előrehaladtával megmutatja emberibb oldalát, törődik a barátaival és öccsével. Elenával romantikus és féltő. Miután az emberré válás mellett döntött, addigra már a rossz fiús személyiség jegyei majdhogynem teljesen eltűntek. Támogató és kiváló báty és társ.
A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status